طرح توجیهی رنگ خوراکی طبیعی قرمز از چغندر قرمز،سبز از اسفناج،زرد از زردچوبه
يكشنبه, ۹ اسفند ۱۳۹۴، ۰۲:۲۰ ق.ظ
یک نمونه طرح توجیهی کامل برای تولید رنگ خوراکی طبیعی قرمز(از چغندر قرمز)، سبز(از اسفناج)، زرد(از زردچوبه) آمادۀ دریافت میباشد. رنگهای طبیعی از نظر خواص فیزیکی و شیمیایی دارای انواع متفاوتی هستند و تعدادی از آنها نسبت به اکسیداسیون، تغییر PH، نور و حلالیت بطور ذاتی حساسند.
رنگ خوراکی طبیعی نسبت به رنگهای مصنوعی فواید و موارد کاربرد فراوانی دارد. از طرفی تکنولوژی خاصی برای تولید این مواد مورد نیاز نمیباشد. با توجه به افزایش روز افزون جمعیت، اکثر مصرفکنندگان دارو، مواد غذایی و کالاهای بهداشتی تمایل بیشتری به استفاده از رنگهای طبیعی و سالم به جای محصولات شیمیایی و در برخی موارد مضر دارند.
برای تهیه، تنظیم و نوشتن این طرح توجیهی با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.
۹۴/۱۲/۰۹