طرح توجیهی رستوران و چایخانه در اماکن سنتی و تاریخی
دوشنبه, ۲۲ شهریور ۱۳۹۵، ۰۳:۳۵ ق.ظ
ایجاد و توسعه فضاهای تجاری و پذیرایی در اماکن تاریخی می تواند علاوه بر جذب شهروندان و گردشگران و کمک به شناساندن فرهنگ و تاریخ، با ایجاد منفعت اقتصادی هزینه های بالای نگهداری و تعمیرات این اماکن را نیز تأمین کند، تجربه موفق سایر شهرهای ایران لزوم سرمایه گذاری در این زمینه را آشکار میسازد. برای تهیۀ طرحهای توجیهی سفره خانه و رستوران سنتی میتوانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.
طرح توجیهی احداث قهوه خانه و کافی شاپ جنگلی