طرح توجیهی راه اندازی کارگاه تولید حلوا ارده(سال ۹۹)
دوشنبه, ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۰۸:۰۰ ق.ظ
هدف از اجرای طرح احداث واحد تولید حلوا ارده به ظرفیت 1350تن در سال میباشد.
این واحد در زمینی به مساحت 2200متر مربع احداث میشود لازم به ذکر است این واحد به منظور تولید 1350تن حلوا ارده در 270روز کاری در سال و یک شیفت 8ساعته در روز فعالیت خواهد داشت.
به طور کلی هدف از احداث این واحد به منظور نیل به اهداف زیر است:
1- اشتغال زایی.
2- صادرات خارج از کشور و ارزآوری.
3- تامین بخشی از نیاز داخلی به این محصول
4- ارزش افزوده محصولات کشاورزی مانند(کنجد و...)
برای سفارش تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی ایجادی و توسعه واحدهای تولیدی با ما تماس بگیرید.
۹۹/۰۵/۲۰