طرح توجیهی خمیر خرما(بافت نرم) از خرمای درجه 2 و 3
سه شنبه, ۳۰ خرداد ۱۳۹۶، ۰۳:۰۷ ق.ظ
یک نمونه طرح توجیهی کامل برای تولید خمیر خرما(بافت نرم) از خرمای درجه 2 و 3 جهت استفاده در شیرینی پزیها و... آمادۀ دریافت میباشد. خمیر خرما بعنوان مواد اولیۀ شیرینیپزیها(مغزی کیک و کلوچه و...) استفاده میشود و محصولی تهیه شده از 100درصد خرما در بستهبندی ظرف پت دارای تمامی خواص و فواید خرما و طعم مطلوب، پاستوریزه، بدون هیچگونه مواد نگهدارنده و افزودنی و دارای بافتی نرم و یکنواخت میباشد.
برای تهیه، تنظیم و نگارش این طرح توجیهی میتوانید با ما(09354300400) تماس بگیرید.
۹۶/۰۳/۳۰