۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

طرح توجیهی خط تولید، فرآیند، فرمولاسیون و تکنولوژی تولید ویفر و بیسکویت

نمونه طرح های توجیهی کامل و فرایند تولید بهمراه کدهای آیسیک 3 تولید انواع ویفر و بیسکوییت، آمادۀ دریافت می‌باشد. برای سفارش نوشتن همین طرح‌های توجیهی با مشخصات شخصی خود، با 09354300400 تماس بگیرید. کدهای ISIC III انواع بیسکویت و ویفر در جدول زیر آورده شده است:

ردیف

نوع محصول

کد ISIC

واحد

1

بیسکویت

15411220

تن

2

بیسکویت کرمدار

15411221

تن

3

بیسکویت کاکائویی

15411222

تن

4

بیسکویت شکلاتی

15411223

تن

5

بیسکویت سبوس دار

15411224

تن

6

ویفر

15411230

تن

7

ویفر شکلاتی

15411231

تن

8

ویفر ساده

15411232

تن

بیسکویت از لغت Biscoctus به معنی دو بار پخته، گرفته شده است و  دارای معادل های مختلفی در زبان های مختلف می باشد. آرد بیسکویت را بیشتر از آرد گندم های ضعیف و کم پروتئین تولید می نماید زیرا هر چه گندم سخت تر باشد برای تهیه بیسکویت از آن روغن و شکر بیشتری لازم است تا محصول مناسب از نظر تردی به دست آید و چون در مقایسه با آرد قیمت این مواد بیشتر است سازندگان بیسکویت ترجیح می دهند از آرد های ضعیف استفاده نمایند. از نظر رئولوژی خمیر بیسکویت دارای اهمیت خاصی است بدین معنی که خمیر آن باید دارای قابلیت اتساع زیاد و خاصیت ارتجاعی کم باشد تا پس از فرم گرفتن و قالب زنی خمیر حالت  اولیه خود را در مراحل بعدی به خوبی حفظ نموده و جمع نشود.

مراحل اصل فرآیند تولید ویفر شامل تهیه خمیر ویفر، کرم زنی، سرد کردن، برش و بسته بندی می‌باشد که ذیلاً بطور جداگانه هر مرحله تشریح می‌گردد.

1- تهیه خمیر: دراین قسمت مواد اولیه خمیر شامل آرد، آب نمک، روغن و مواد افزودنی نظیر رنگ، بیکربنات آمونیم ولستین به مقدار مورد نیاز مطابق با فرمولاسیون در میکسر ریخته می شوند. برای تهیه خمیری یکنواخت بهتراست که آرد الک شده و ذرات درشت آن گرفته شود . همچنین جهت تشکیل امولیسیون مناسب بایستی از آب 30-20درجه سانتیگراد روغن ذوب شده استفاده نمود. میکسرهای مورد استفاده دارای سرعت زیاد بوده تا خمیر بدست آمده یکنواخت و همگن باشد. عمل بارگیری مواد به مخلوط کن به صورت دستی انجام می‌گیرد و برای خروج خمیر از مخزن می توان از پمپ و یا بصورت دستی عمل نمود.
خمیر دست آمده باید به نحوی باشد که علاوه بر یکنواخت و همگن بودن قابلیت پمپ شدن و پخش روی صفحات فر را داشته و پس از پخت به صفحات نچسبیده و براحتی جدا شود برای این منظور باید زمان اختلاط کافی نسبت آب به آرد و همچنین مقدار روغن و شکر در خمیر مناسب باشد. دریک فرمول خوب نسبت مواد جامد به آب حدود 1 به 1/7 است.

2- مرحله پخت: خمیر پس از آماده شدن به مخزن کوچک که در بدنه فر پخت تعبیه شده منتقل می‌شود. فشار لازم جهت انتقال خمیر از این مخزن به قالبهای پخت توسط یک پمپ کوچک تأمین می گردد. پس از پخش مقدار لازم خمیر روی صفحه زیرین قالب، صفحه بالائی به عنوان مکمل روی آن قرار میگیرد و اضافه خمیراز لبه های قالب بیرون می آید. سپس قالب از طریق یک ریل به منطقه حرارتی داخل فر رفته و قالب بعدی آماده خمیرگیری می گردد. دستگاه فر دارای یک سیستم پنوماتیک و مجهز به باد می باشد که قبل از ریختن خمیر، قالبها را تمیز می کند. و پس از قرار گرفتن خمیر در قالب و طی مسیر تونل حرارتی قالبها توسط مکانیزم بادامکی باز شده و نان ویفر توسط نیروی باد از قالب ها جدا می‌شود. زمان پخت نان در فر بر حسب سرعت نوار و درجه حرارت فر متغیر می‌باشد ولی باید طوری تنظیم شود که نان بدست آمده به رطوبت تردی و رنگ مورد نظر رسیده و ضمناً از کرامل شدن و قهوه ای شدن آن جلوگیری گردد. سوخت مصرفی فر گازوئیل یا گازطبیعی بوده که دمائی حدود 250 درجه سانتیگراد در داخل فر ایجاد می نماید. شعله خاصل مستقیماً از طریق نازل های مخصوص به قالبهای می‌تابد و باعث پخته شدن خمیر می‌گردد. ابعاد نان بدست آمده بر حسب ابعاد قالب و فاصله بین آنها متغیر بوده و بر حسب برجستگیهای قالب دارای اشکال مختلفی می باشد. معمولاً ضخامت نان حدود 3-2 میلی متر و ابعاد آن 50*30سانتیمتر مربع بوده و درحدود 60 گرم وزن دارد . پس از خروج نان از قالب ها توسط باد، نان درداخل محفظه مخصوص جمع آوری نان افتاده و توسط کارگر بر روی هم انبار می گردند. ورقه های جمع آوری نان جهت جلوگیری ازخم شدن و انحراف در یک اتاقک با دمای حدود 25 درجه سانتیگراد نگه داری می شوند. خمیدگی در نان موجب بروز اشکال در طی عملیات کرم زدن به نان گردیده و موجب شکستن نان و درنتیجه افزایش قابل توجه ضایعات می گردد.

3- تهیه کرم ویفر و کرم زنی: جهت تهیه کرم، مواد اولیه روغن، شکر، شیرخشک، اسانس، نمک، لستین و ضایعات آسیاب شده ویفر به مقدار مورد نیاز و مطابق با فرمولاسیون به میکسر اضافه می شوند. شکر بایستی بصورت پودر شده مورد استفاده قرار گیرد تا عمل اختلاط بطور مناسب و کامل انجام شده و بافت کرم نرم باشد. عمل همزدن تا بدست آمدن خمیری یکنواخت و روان ادامه می یابد. پس از اختلاط کامل عمل همزدن قطع شده و کرم به قیف ماشین کرم زنی منتقل می شود.
این عمل به صورت دستی انجام می‌شود. طرح میکسرهای تولید کرم بهتر است بصورتی باشد که حبابهای هوا را به داخل کرم ببرد. این عمل باعث پوک شدن کرم ویفر می گردد. پس از آماده شدن و بدست آمدن کرمی یکنواخت محتویات میکسر را دریک ظرف استیل تخلیه نموده و به کرم زن انتقال می‌دهند. کرم زن دارای یک قیف بوده که کرم در آن واقع می شود درون قیف کرم زن یک همزن قرار داشته و باعث یکنواخت ماندن کرم می گردد .در زیر کرم دو غلتک در خلاف جهت هم می‌چرخند و موجب خروج پرده ای از کرم می گردند. درابتدای میز کرم زن نانها یکی یکی توسط کارگر روی نوار نقاله چیده شده و پس از عبور از زیر غلتک و قرار گرفتن یک لایه کرم بر روی آن، یک نان دیگر بر روی آن گذاشته شده و نهایتاً جهت چسبیدن نان به کرم و یکسان شد ضخامت ساندیچ های ویفر از زیر یک غلتک در انتهای نوار عبور می نمایند.

4- سردکردن: عمل سردکردن جه ت سفت شدن کرم وجلوگیری از لغزش نان بر روی کرم، در حین عملیات بعدی می باشد و توسط درو سیسنتم پیوسته و غیر پیوسته می تواند انجام شود در سیستم پیوسته ساندویچ های ویفر توسط نوار نقاله از درون یخچالهای تونلی عبور داده می شوند. و در انتهای تونل توسط کارگر برروی هم انباشته می شوند. سرعت نوار و دمای یخچال باید طوری انتخاب شود که کرم در انتها سفتی لازم را پیدا نموده و به درجه حرارت مورد نظر رسیده باشد. عموماً دمای یخچال حدود صفرتا 10 درجه ساتنیگراد و طول آن 10 تا 25 متر در نظر گرفته می شود. گاز سرد کننده یخچال فریون 22 بوده که فشار لازم توسط کمپرسور تامین می گردد. برای جریان هوا و توزیع یکنواخت سرما درطول تونل از ونتیلاتور استفاده می شود و برای تبادل بهتر حرارتی جهت جریان هوا با ساندویچ ویفرمخالف هم انتخاب می شود. این سیستم بسیار رایج بوده و در بسیاری از واحدها استفاده می‌شود و بیشتر برای ظرفیت زیاد مناسب می بشد در سیستم ناپیوسته از یک اتاق با دمای پائین استفاده می شود که ساندویچ‌های ویفر پس از جمع آوری برای مدتی در اتاق قرار داده شده و پس از کاهش دامای گرم به مقدار لازم و سفت شدن جهت مرحله بعد  از اتاق خارج می‌گردد. این اتاق شبیه سردخانه بوده و توسط لوله های که درون آن گاز فریون جریان دارد خنک می شود. فشار لازم توسط کمپرسور تأمین می گردد، مدت زمان اقامت و دمای اتاق باید طوری باشد که در انتها کرم سفتی لازم را پیدا نموده باشد. این سیستم برای واحدهای باظرفیت کم بسیار مناسب می باشد. در واحدهای کوچک تولید کننده و بخصوص در مناطق سردسیر و ماههای سرد سال می توان از این مرحله صرفنظر نمود و از دمای محیط جهت سرد کردن کرم استفاده کرد که به اینصورت زمان سردکردن مقداری طولانی تر خواهد بوده.

5- .......

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی