طرح توجیهی تولید نوار آبیاری قطره ای(نوار تیپ Tape)
یک نمونه طرح توجیهی کامل برای تولید انواع نوارهای مخصوص آبیاری قطره ای و تحت فشار(لوله و اتصالات و نوارهای تیپ Tape) آمادۀ دریافت میباشد. از جمله روشهای جدید آبیاری که به سرعت در کشورهای مختلف رو به گسترش است، روش آبیاری قطره ای است. آبیاری قطره ای به کلیه روشهایی گفته می شود که در آنها آب به مقدار کم و حدود 1 تا 10 لیتر در ساعت به آرامی در نزدیک گیاه ریخته می شود، به همین دلیل این روشها را آبیاری با حجم کم نامیده اند. در آبیاری قطره ای آب در یک سیستم لوله ای در مزرعه توزیع می شود که فشار آب در هنگام خروج از قطره چکانها نزدیک به صفر می باشد. بنابراین روش آبیاری قطره ای یکی از روشهای آبیاری تحت فشار به حساب میآید که در آن فشار آب بسیار کم است. در سیستم آبیاری قطره ای آب مورد نیاز از اجزاء مختلف دستگاه به گیاه منتقل می شود. اجزای اصلی سیستم آبیاری قطره ای عبارتند از:
-لوله های اصلی
-لوله های جانبی
-قطره چکان ها (گسیلنده، در پیر)
-دستگاه های تنظیم کننده فشار
-دستگاه های تصفیه آب
اجزای فرعی شبکه آبیاری قطره ای عبارتند از:
-فشار سنج
-دماسنج
-دستگاه های اندازه گیری دبی
-تانک کود
-ادوات خودکار و کنترل از راه دور
قطره چکان آخرین جزء سیستم آبیاری قطره ای می باشد که آب را مستقیما به گیاه می رساند. عملکرد قطره چکان بر اساس ساختار آن، به صورت قطره ای، جت یا فوران کوچک پیوسته می تواند باشد و در مجموع قطره چکان آب را با فشار مشخص خارج می سازد و با پایین آوردن فشار سیستم یک گسیلنده فورانی را می توان به گسیلنده قطره ای تبدیل کرد.
از میان اجزای سیستم آبیاری قطره ای، لوله های اصلی و لوله های جانبی و انواع قطره چکان ها مهمترین قسمت ها در این نوع سیستم ها را تشکیل می دهند و در بسیاری از کاربردهای عملی سایر اجزای اصلی و همچنین اجزای فرعی سسیتم آبیاری قطره ای مورد استفاده قرار نمی گیرد و یا از تجهیزات موجود واحدهای کشاورزی با اندکی تغییرات برای این منظور استفاده می شود. به همین دلیل در جزئیات بیشتری در خصوص انواع لوله ها و قطره چکان ها و طبقه بندی آنها آورده شده است.
شما میتوانید برای مشاوره و استعلام قیمت درخصوص نگارش طرحهای توجیهی مرتبط با تولید تجهیزات و لوله و اتصالات و نوارهای آبیاری قطره ای با 09354300400 تماس بگیرید.