طرح توجیهی تولید غذای آماده و نیمه آماده(سال ۹۹)
پنجشنبه, ۶ شهریور ۱۳۹۹، ۰۸:۰۰ ق.ظ
طرح احداث واحد صنعتی تولید غذای آماده و نیمه آماده(دنر کباب،همبرگر و کباب،ناگت و شنیسل،کوکو و فلافل) آمادۀ دریافت میباشد.
هدف از اجرای طرح احداث واحد صنعتی غذاهای آماده جهت تولید/ فراوری/ بستهبندی/ نگهداری محصولات کشاورزی در زمینی به مساحت حدود 6000متر مربع میباشد.
محصولات به صورت زیر میباشد:
-انواع غذاهای آماده و نیمه آماده از آبزیان
-انواع غذاهای آماده و نیمه آماده منجمد و غیر منجمد از گوشت قرمز و طیور
-انواع غذاهای آماده و نیمه آماده از سبزیجات و میوهجات، فلافل، کتلت و کوکو
-تولید و فراوری بستهبندی غذای آماده ناگت و برگر
-گوشت مرغ تازه و منجمد بستهبندی و قطعه قطعه
برای سفارش تهیه این طرح توجیهی با ما تماس بگیرید.
۹۹/۰۶/۰۶