طرح توجیهی تولید شکر(تصفیه شکر خام)
نمونه طرحهای توجیهی مرتبط با صنایع قند و شکر(تولید انواع قند و تصفیه شکر خام) جهت مصرف عموم مردم و استفاده در کارخانجات مواد غذائی مانند تولید مرباجات، کمپوت، انواع بیسکویت و شیرینی و شکلات، آمادۀ دریافت میباشند. اصولاً روش متداول و مرسوم در تولید شکر تصفیه شده بدین ترتیب است که، شکر خام در کارخانجات قند تولید و سپس در تصفیه خانه تصفیه میگردد. اگر بخواهیم بطور مختصر بیان کنیم شربت استحصالی از نیشکر طی سلسله مراحلی پالایش و تغلیظ می گردد که شربت غلیظ حاصله نیز طی چند مرحله پالایش می شود و آنگاه در دستگاه کریستالیزاسیون بصورت شکر خام درمی آید. شکر خام مزبور سپس به قسمت تصفیه خانه ارسال می گردد که در آنجا مجددًا در آب حل می شود و لیکور تولید می گردد که لیکور مزبور نیز طی چند مرحله تصفیه و تغلیظ می گردد و در نهایت، به روش کریستالیزاسیون شکر سفید تولید می شود. یک بررسی دقیق و نقادانه از این سلسله مراحل، ما را به این نتیجه می رساند که در هر یک از این سلسله مراحل تولید، روش های عملیاتی مشابهی صورت می گیرند، حتی اگر تکنیک های مختلفی بکار بسته شوند، لیکن در اصل، شکر محلول در آب(چه بصورت شربت یا لیکور) مکرراً پالایش و تغلیظ و بالاخره به روش کریستالیزاسیون، دانه بندی می گردد. بنابراین فرایند تولید، مستلزم سرمایه گذاری برای یک کارخانه و یک تصفیه خانه و دو بار مصرف انرژی از اواپراسیون گرفته تا کریستالیزاسیون است. بنابراین چرا نتوان روش جدیدی ابداع کرد که مراحل پالایش و تصفیه از کارآیی و بهره وری بالاتری برخوردار باشد، بدین ترتیب که شکر تصفیه شده مستقیمًا از شربت بدست آید و به این ترتیب هزینه های تولید و سرمایه گذاری و طبعًا میزان انرژی مصرفی کاهش یابد. شما میتوانید برای سفارش خرید و یا تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی مرتبط با صنعت قند و شکر با 09354300400 تماس بگیرید.