۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

طرح توجیهی بسته بندی غلات حبوبات آجیل خشکبار زعفران(برای ارائه به جهاد کشاورزی و بانک)

با توجه به بازار تقاضای مطلوب داخلی برای انواع ادویه جات، حبوبات و سایر محصولات غذایی گرانول یا پودری، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی(عرضه) و نگهداری مشخص‌تر می‌شود. ضمن اینکه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح، می‌توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می‌توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
نقش بسته بندی محصول و اهیت آن:
بسته بندی عبارت از تکنیک و اصول بهره گیری از مناسبترین وسایل یا موادی است که بتواند یک کالا را به طور سالم از منطقه تولید به دست مصرف کننده نهایی برساند . بسته بندی مهمترین حلقه رابط بین تولید، نگاهداری، حمل و نقل و بازاریابی است. نحوه بسته بندی یک کالا اعم از اینکه ماده غذایی، کشاورزی و یا غیره باشد توانایی و آگاهی یک کشور را در بهره گیری مناسب و مطلوب از نیروی کار، ماده اولیه، سرمایه و تخصص را نشان می دهد . بهبود کیفیت بسته بندی کالا، موجبات توسعه صادرات آن را فراهم ساخته و حمل و نقل، جابه جایی، بارگیری، تخلیه و عمرنگاهداری محصول را افزایش داده و میزان ضایعات آن را کاهش می دهد . برطبق برآورد (فا او) اصلاح روشهای بسته بندی و جابه جایی کالا ها می تواند در بسیاری ازکشورها میزان ضایعات کشاورزی را پس از برداشت به کمتر از 5% کاهش دهد.
در کشورهایی که صنعت بسته بندی تکامل پیدا نکرده است یا سطح کیفی بسته بندی پایین است در حدود 30% مواد غذایی از مرحله تولید تا مصرف ضایع می شوند در صورتیکه این ضایعات در کشورهای پیشرفته 3% است.
به طور کلی مزایای بسته بندی محصول رامی توان به شرح زیر خلاصه کرد:
1- محصول را در برابر عوامل مخرب خارجی مانند میکرو ارگانیزمها، و تغییرات بیولوژیکی و شیمیایی در طول دوره انبارداری، حمل و نقل و غیره محافظت می کند.
2- عمر انباری کالا را افزایش می دهد.
3- امکان تقلب و دستکاری را توسط دیگران محدود می سازد.
4- بسته بندی در بازاریابی کالا نقش بسیار حیاتی دارد.
5- تقلیل میزان ضایعات
6- حفظ تازگی و کیفیت کالا
برای اینکه بسته بندی مطلوب قابل قبول باشد باید موارد زیرمورد توجه قرار گیرد:
بسته تندی باید از نظر دید عموم، مطلوب، دارای اندازه، شکل و کیفیت مناسب باشد. همچنین باید دارای فضای کافی برای درج مطلب که ازنظر قانونی بر بسته بندی درج می شود ودر بازاریابی وتبلیغات تاثیر دارد باشد. جنس مواد اولیه بسته بندی باید محکم و بادوام بوده و در صورت امکان بر اساس نیاز خریدار محصول آن قابل رویت باشد تا مصرف کننده بتواند بهتر کیفیت آن را ملاحضه نماید.

فرایند و مراحل و ماشین آلات بسته بندی مواد غذایی:

شما می‌توانید برای نوشتن و تهیه و تنظیم طرح‌های توجیهی بسته‌بندی انواع مواد غذایی با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی