۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

طرح توجیهی اسانس گل محمدی-اسانس گیری از گیاهان دارویی

نمونه طرح توجیهی بسیار کامل تولید اسانس از گل محمدی و اسانس گیری از گیاهان دارویی، آمادۀ دریافت می‌باشد. برای خرید این طرح و یا سفارش نوشتن دیگر طرحهای توجیهی مشابه در این زمینه، با 09354300400 تماس بگیرید. بزرگ ترین معجزه گل ها و گیاهان و میوه های متنوع دارویی این است که چنانچه مطابق دستور پزشک مصرف شوند، هیچگونه عوارض جانبی نداشته و به دنبال درمان یک بیماری، باعث بیماری دیگری نمی شود و به همین دلیل باید از انهدام کامل گیاهان و میوه ها و گل های دارویی پیشگیری شود. در صورتیکه این طرح به مرحله اجرا برسد اسانس های طبیعی، جوهر اصلی گیاه و طبیعت در اختیار مردم گذاشته می شود که با این کار بهترین راه استفاده سریع، مؤثر و اقتصادی از گیاه معطر و در قلمرو دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی صورت می پذیرد و در عین حال مردم را از مصرف مواد شیمیایی مشابه و مضر بی نیاز می کند.

کد آیسیک اسانس گل محمدی 15491411 می‌باشد.

طبقه بندی اسانس ها:

اسانس ها را می توان نسبت به موارد کاربرد آنها به گروه های زیر تقسیم نمود:

1- اسانس های صنایع غذایی و دارویی

2- اسانس های صنایع بهداشتی و پاک کننده

3- اسانس های صنایع آرایشی، عطر و ادکلن

همچنین می توان آنها را براساس شیوه تولید تقسیم نمود:

- اسانس همراه با آب

- اسانس همراه با حلال

- اسانس همراه با روغن(maceration Essential oil)

- اسانس همراه با موم(Erfleurage Essential oil)

و نیز می توان اسانس ها را بر اساس نوع ماده اولیه تقسیم بندی نمود:

1- اسانس های طبیعی

2- اسانس های صنعتی (مخلوط مواد سنتزی و اسانس طبیعی)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی