طرح توجیهی اسانس گل محمدی-اسانس گیری از گیاهان دارویی
نمونه طرح توجیهی بسیار کامل تولید اسانس از گل محمدی و اسانس گیری از گیاهان دارویی، آمادۀ دریافت میباشد. برای خرید این طرح و یا سفارش نوشتن دیگر طرحهای توجیهی مشابه در این زمینه، با 09354300400 تماس بگیرید. بزرگ ترین معجزه گل ها و گیاهان و میوه های متنوع دارویی این است که چنانچه مطابق دستور پزشک مصرف شوند، هیچگونه عوارض جانبی نداشته و به دنبال درمان یک بیماری، باعث بیماری دیگری نمی شود و به همین دلیل باید از انهدام کامل گیاهان و میوه ها و گل های دارویی پیشگیری شود. در صورتیکه این طرح به مرحله اجرا برسد اسانس های طبیعی، جوهر اصلی گیاه و طبیعت در اختیار مردم گذاشته می شود که با این کار بهترین راه استفاده سریع، مؤثر و اقتصادی از گیاه معطر و در قلمرو دارویی، غذایی، بهداشتی و آرایشی صورت می پذیرد و در عین حال مردم را از مصرف مواد شیمیایی مشابه و مضر بی نیاز می کند.
کد آیسیک اسانس گل محمدی 15491411 میباشد.
طبقه بندی اسانس ها:
اسانس ها را می توان نسبت به موارد کاربرد آنها به گروه های زیر تقسیم نمود:
1- اسانس های صنایع غذایی و دارویی
2- اسانس های صنایع بهداشتی و پاک کننده
3- اسانس های صنایع آرایشی، عطر و ادکلن
همچنین می توان آنها را براساس شیوه تولید تقسیم نمود:
- اسانس همراه با آب
- اسانس همراه با حلال
- اسانس همراه با روغن(maceration Essential oil)
- اسانس همراه با موم(Erfleurage Essential oil)
و نیز می توان اسانس ها را بر اساس نوع ماده اولیه تقسیم بندی نمود:
1- اسانس های طبیعی
2- اسانس های صنعتی (مخلوط مواد سنتزی و اسانس طبیعی)