۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

دریافت نمونه طرح‌های توجیهی نکتار،کنسانتره،پودر میوه و آبمیوه

نمونه پروژه های آمادۀ طرح‌های توجیهی تولید انواع آب میوه، پودر میوه جات، کنسانتره و نکتار میوه، برای ارائه به بانک‌ها و سازمان‌ها(جهت شخصی‌سازی و نوشتن همین طرحها بصورت سفارشی و تضمینی با 09354300400 تماس بگیرید). روش خشک کردن و پودر کردن در صنایع غذایی یکی از بهترین و قدیمی ترین روش های نگه داری مواد غذایی است. معمولاً در فرآوری میوه ها تولید کنسانتره آب آن مورد توجه می‌باشد ولی غالباً به علت کوتاه بودن نسبی عمرآن، ضایعات و خسارات بسیار بالایی را بر تولید کنندگان وارد می سازد به این دلیل تولید پودر میوه موجب جلوگیری از هدر رفتن آن میشود. هدف از انجام این بررسی، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید آب میوه(غیر مرکبات) است. در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات، واحد های فعال و در دست احداث، منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. آب میوه ها و نوشابه های گازدار حاصل از آن از نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال(شفاف شده)، کدر(پالپ شده) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی(آب میوه و یا پالپ) به سه گروه ، آب میوه، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد. میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه ها 100% ، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین 25-50 % و در گروه شربت میوه بین 6-30 % متغیر می‌باشد.
فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف بکارگرفته می شود، متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح مشخص نشده است. بدین سبب به نوشابه های شفاف، آب میوه و به نوشابه های کدر، نکتار گفته می‌شود.
معلوم است که بعضی از میوه ها(سیب، انگور و آلبالو)، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات مصرف به صورت شفاف و بعضی دیگر(هلو، زرد آلو و پرتقال) به صورت کدر مورد فرآیند قرار می‌گیرند. علی رغم کدر بورن، از پرتقال آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می‌شود. به صرف کدر بودن اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامی آنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می‌گردد. همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو، علاوه بر آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می‌شود. بنابراین اطلاق کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تمامی شان درست نیست. تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها، اجرای عمل پرس کردن و فرآیند شفاف سازی می باشد. پس از عمل شفاف سازی، آب میوه معمولا تغلیظ می‌گردد. هنگام رقیق کردن کنسانتره با توجه به میزان آب اضافه شده، آب میوه، نکتار و یا شربت بدست می آید. در مورد نکتار و شربت میوه اکثراً شکر و اسید نیز اضافه می گردد.

۹۴/۰۵/۰۵
مهندس‌تـألّـهی

امکان سنجی و تحلیل بازار تولید کنسانتره انار

خرید طرح تولید کنسانتره و آب میوه

طرح توجیهی آبمیوه رانی پالپ دار(در بسته بندی آلومینیومی دوی پک و قوطی)

طرح توجیهی آبمیوه ساده و پالپدار

طرح توجیهی احداث مجتمع تولیدی نکتار انواع میوه جات

طرح توجیهی انواع آب میوه-آب سیب-آب انگور-آب پرتغال-آب گلابی

طرح توجیهی انواع پودر میوه جات(پرتقال.لیمو.آلبالو.موز.سیب).DOCX

طرح توجیهی بسته بندی آبمیوه

طرح توجیهی تولید آب پرتقال پالپ دار

طرح توجیهی تولید کنسانتره انگور و آب انگور

طرح توجیهی تولید کنسانتره توت فرنگی و پودر توتفرنگی

طرح توجیهی تولید کنسانتره زرشک

طرح توجیهی تولید کنسانتره مرکبات و آبمیوه و انواع پوره میوه جات

طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه جات سیب و انگور

طرح توجیهی تولید کنسانتره پرتقال-هلو-کنسانتره موز-کنسانتره لیمو ترش

طرح توجیهی خرید دستگاه های خط تولید کنسانتره سیب

طرح توجیهی رانی

طرح توجیهی روش تولید آبمیوه غیر مرکبات(آب سیب) در پاکت های دویپک

طرح توجیهی شرح فرآیند تولید کنسانتره آب پرتقال

طرح توجیهی فرآوری آلوئه ورا(ژل-پودر-نوشابه-نوشیدنی و آب میوه آلوورا)

طرح توجیهی فراوری محصولات باغی و تولید کمپوت-آبمیوه-کنسانتره-نکتار

طرح توجیهی نوشیدنی

طرح توجیهی کمپوت انواع میوه و کنسانتره

طرح توجیهی کنسانتره اسانس از پوست مرکبات

طرح توجیهی کنسانتره میوه جات(کنسانتره سیب-کنسانتره انگور-آرومای سیب)

طرح توجیهی کنسانتره و پودر آب هویج

فلوچارت تولید انواع کنسانتره و آب میوه

قیمت خرید نمونه طرح توجیهی تولید پودر میوه(پودر موز و آلبالو)

لیست قیمت طرح توجیهی وام خرید ماشین آلات خط تولید کنسانتره انواع میوه

مشاهده طرح توجیهی کنسانتره میوه های جنگلی

مقاله تحلیل وضعیت صنایع آبمیوه کنستانتره و مطالعات بازار پودر میوه.PDF

پروژه کارآفرینی تولید آب میوه به روش صنعتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی