دریافت نمونه طرحهای توجیهی نکتار،کنسانتره،پودر میوه و آبمیوه
نمونه پروژه های آمادۀ طرحهای توجیهی تولید انواع آب میوه، پودر میوه جات، کنسانتره و نکتار میوه، برای ارائه به بانکها و سازمانها(جهت شخصیسازی و نوشتن همین طرحها بصورت سفارشی و تضمینی با 09354300400 تماس بگیرید). روش خشک کردن و پودر کردن در صنایع غذایی یکی از بهترین و قدیمی ترین روش های نگه داری مواد غذایی است. معمولاً در فرآوری میوه ها تولید کنسانتره آب آن مورد توجه میباشد ولی غالباً به علت کوتاه بودن نسبی عمرآن، ضایعات و خسارات بسیار بالایی را بر تولید کنندگان وارد می سازد به این دلیل تولید پودر میوه موجب جلوگیری از هدر رفتن آن میشود. هدف از انجام این بررسی، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید آب میوه(غیر مرکبات) است. در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات، واحد های فعال و در دست احداث، منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. آب میوه ها و نوشابه های گازدار حاصل از آن از نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال(شفاف شده)، کدر(پالپ شده) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی(آب میوه و یا پالپ) به سه گروه ، آب میوه، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد. میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه ها 100% ، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین 25-50 % و در گروه شربت میوه بین 6-30 % متغیر میباشد.
فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف بکارگرفته می شود، متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح مشخص نشده است. بدین سبب به نوشابه های شفاف، آب میوه و به نوشابه های کدر، نکتار گفته میشود.
معلوم است که بعضی از میوه ها(سیب، انگور و آلبالو)، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات مصرف به صورت شفاف و بعضی دیگر(هلو، زرد آلو و پرتقال) به صورت کدر مورد فرآیند قرار میگیرند. علی رغم کدر بورن، از پرتقال آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه میشود. به صرف کدر بودن اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامی آنها صحیح نبوده و سبب اشتباه میگردد. همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو، علاوه بر آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه میشود. بنابراین اطلاق کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تمامی شان درست نیست. تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها، اجرای عمل پرس کردن و فرآیند شفاف سازی می باشد. پس از عمل شفاف سازی، آب میوه معمولا تغلیظ میگردد. هنگام رقیق کردن کنسانتره با توجه به میزان آب اضافه شده، آب میوه، نکتار و یا شربت بدست می آید. در مورد نکتار و شربت میوه اکثراً شکر و اسید نیز اضافه می گردد.