دریافت نمونه طرح توجیهی کامل مجتمع خدمات رفاهی بین راهی
نمونه طرح توجیهی پرسشنامه جواز تاسیس از پیش کامل شده ایجاد و راه اندازی مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی شامل جایگاه سوخت، پمپ بنزین، گازوئیل و گاز، سالن رستوران، نمایندگی خدمات خودرویی، کارواش، فروشگاه و واحدهای تجاری مثل سوپرمارکت، نمازخانه، پارکینگ، تعمیرگاه، سرویس بهداشتی، تعویض روغنی، تالار پذیرایی، دفتر خدمات بیمه ای و... آمادۀ دریافت میباشد(تلفن تماس 09354300400). صنعت جهانگردی در ایران از نیم قرن پیش با تشکیل اداره ای به نام “امور جهانگردی” در وزارت کشور شکل گرفت، تا فعالیت هایی در زمینه ایجاد تسهیلات مربوط به این صنعت را انجام دهد. اداره“امور جهانگردی” در سال 1320 جای خود را به “شورای عالی جهانگردی” داد. این سازمان که به عنوان متولی بخش جهانگردی در کشور محسوب می شود، در طی سالیان متمادی، که بیش از هفتاد سال از عمرآن میگذرد، دستخوش تغییرات و تحولات گوناگونی گردید.
نهایتاَ در سال1383 با ارائة لایحه دولت و با تصویب مجلس شورای اسلامی با عنوان سازمان میراث فرهنگی وگردشگری و زیر نظر ریاست جمهوری شکل تازه ای به خود گرفت. تا بتواند با ایجاد راهکارهای مناسب،جهت بهره برداری از ظرفیتها و قابلیتهایبالقوه گردشگری در کشورمان سالانه پذبرای تعداد زیادی جهانگرد باشد.
درطی سالهایی که از زمان تشکیل این سازمان می گذرد، همواره برنامه هاو طرح های متعددی جهت توسعة جهانگردی کشور، مطرح و گاهی نیز اجرا شده است.
یکی از برنامه هایی که در اواسط دهه40 و در اوایل دهه50 با توجه به درآمد هنگفت ناشی از فروش نفت و وارد شدن ایران به جرگه کشورهای پیشرفتة صنعتی جهان مطرح گردید، طرح جامع توسعه جهانگردی ایران بود که در قالب برنامه عمرانی پنج ساله چهارم کشور(51-46) جهانگردی به عنوان یک بخش مستقل در نظر گرفته شد. در سال1350، یک سال قبل از پایان برنامه عمرانی چهارم، قرارداد طرح جامع توسعه جهانگردی ایران، بین سازمان برنامه و شرکت خارجی توریست کنسولت منعقد شد.
طبق این قرارداد شرکت توریست کنسولت ابتدا به مطالعه همزمان بازارهای موجود تقاضا برای جهانگردان در کشور، بررسی سیاست ها، منابع، اولویتها و تسهیلات جهانگردی ایران می پرداخت و سپس نتایج حاصله را با منابع موجود کشور برای جذب جهانگردان و ایرانگردان تطابق می داد. انجام این طرح حدود دو سال و نیم (از مهر1350 تا 1352) به طول می انجامید.
سرفصلهای این طرح توجیهی عبارت است از:
مقدمه
خلاصه طرح
اطلاعات کلی
چارت زمان بندی اجرای طرح
ظرفیت طرح
بررسی بازار
نحوه سرمایه گذاری
بررسی فنی
جداول هزینه های تولیدی
مواد اولیه ، ملزومات و قطعات یدکی
جدول کلی مواد اولیه ، ملزومات و قطعات یدکی
حقوق و دستمزد
مصارف انرژی
نگهداری و تعمیرات
استهلاک
جدول کلی هزینه های تولیدی
دارائیهای ثابت
زمین و ساختمانهای مورد نیاز
جدول کلی زمین و ساختمان
ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز
جدول کلی ماشین آلات و تجهیزات
وسائی و تجهیزات اداری
تاسیسات و تجهیزات برقی و مکانیکی
شاخصهای مالی
قیمت تمام شده
درآمد
سودآوری طرح
سرمایه ثابت و در گردش
نحوه سرمایه گذاری
نقطه سربسر تولید
ارزش افزوده
جدول گردش وجوه نقدی
نرخ بازده داخلی طرح
دوره بازیافت سرمایه