دریافت نمونه طرحهای توجیهی آمادۀ تولید انواع پاکت کاغذی و پلاستیکی گچ و سیمان و...
نمونه طرح توجیهی از پیش تهیه شده برای ایجاد واحد تولید پاکتهای چند لایه کاغذی از کاغذ کرافت برای بسته بندی گچ و سیمان(با لایۀ پلی اتیلنی تقویت شده جهت جلوگیری از نفوذ رطوبت و...) و همچنین پاکت های پلاستیکی برای بسته بندی انواع مصالح و... آمادۀ دریافت میباشد(تلفن تماس جهت سفارش نوشتن همین طرح توجیهی با مشخصات شخصی شما 09354300400). پاکت های کاغذی چند لایه یکی از انواع کالاهای مورد استفاده در صنایع بسته بندی به حساب می آیند که اغلب در صنایع سیمان برای حمل و نقل و نگهداری و کودهای شیمیایی یا سایر محصولات شیمیایی به کار می رود. در تصاویر زیر نمونه ای از انواع کارکرد این نوع کالاها و نیز گونه های متفاوت پاکت های تولید شده را نشان می دهد. در این طرح مراحل مختلف تولید این نوع پاکت های چند لایه کاغذی که بیشتر به منظور بسته بندی سیمان و موارد مشابه استفاده می شود، مورد بررسی قرار می گیرد.
پاکت دو سر بسته دهانه دار:
این نوع پاکت توسط پرکن های(packer) اتوماتیک در سیستم های بارگیری سریع مورد استفاده قرار میگیرد.
عمده مصرف اینگونه پاکت جهت صنایع سیمان، گچ، مواد معدنی، پودرهای میکرونیزه و مواد شیمیایی میباشد. بارگیری در اینگونه پاکت بصورت اتوماتیک انجام میگیرد و بواسطه دهانه دار بودن پاکتها محیط بارگیر خانه بدور از هرگونه آلودگی میباشد.
بارگیری آسان، سریع و بدور از هرگونه آلودگی و تماس مستقیم با مواد از عمده مزایای اینگونه بسته بندی میباشد.
از جمله مزایای اینگونه بسته بندی در خصوص مواد شیمیایی عدم نشت و یا خروج مواد شیمیایی و محافظت از ورود هرگونه ناخالصی به داخل بسته بندی بواسطه ماهیت کرافت میباشد. جهت بالابردن استحکام و حصول بسته بندی مطمئن در پاره ای از موارد استفاده از یک لایه PE بصورت لمینیت توصیه میگردد. ضمنا بواسطه چاپ پذیری کاغذ کرافت کلیه توصیه های ایمنی به آسانی و کاملا مشخص بروی بسته بندی قابل چاپ است.
پاکت یکسرباز ته دوخت بصورت تخت و یا با گاست جانبی:
این نوع پاکت از قدمت بیشتری نسبت به سایر پاکت برخوردار هستند و با توجه به مزایای پاکت ته چسب، استفاده از این نوع پاکت........
مراحل فرایند تولید پاکتهای کاغذی بدین شرح است:
ابتدا رولهای آماده به کاغذ کرافت بعد از عواریه گیری(نوعی ضایعات) در محلهای مخصوص خودروی دستگاه تیوپر به طوری که از همدیگر به اندازه در سانتی متر فاصله عرضی داشته باشند. قرار می گیرند فاصله عرضی برای آن است که موقع چسب خوردن هر لایه به طرف دیگر خودش بچسبد. باز شدن رولها به کشش کاغذ بوسیله دستگاه انجام میگیرد. ویژگی این دستگاه آن است که تعداد لایه های پاکت را می توان به دلخواه تنظیم کرد(از یک لایه تا ٥ لایه) کاغذ زیرین از پایین دستگاه روی ریل مخصوص خود به طرف پشت دستگاه و به قسمت چاپ دستگاه هدایت می شود و در این قسمت طرف بیرونی آن چاپ می خورد. نحوه چاپ در این قسمت به صورتی است که کلیشه انتخابی(به سفارش در خواست کننده)روی غلطک چسبانده میشود و به روی کاغذ می غلطد و چاپ دلخواه روی کاغذ رنگ می شود که اشکال یه متون چاپی را در فاصله های معین از کاغذ می زند تا در موقع بریدن درست در وسط کاغذ بیافتد کاغذ رویی بعد از عبور دستگاه دوباره چاپ به مسیر خود بر می گردد و در زیر لایه های دیگر قرار می گیرد در این قسمت دو غلطک که وسط لایه ها قرار دارد پایین لایه را چسپ می رنند البته به صورت نقطه ای ، این کار برای ابن است که لایه ها از هم باز نشوند سپس لایه های عرضی از یک طرف تمام لایه ها بوسیله غلطک های کوچکی که یک طرف آنها در داخل چسب قرار دارند و روی کاغذ می غلتد چسب زده میشوند. بعد از عبور از این قسمت دستگاه کناری بصورت تیوپ در میآیند بعد از تیوپ شدن به قسمت برش دستگاه هدایت میشوند که این قسمت دستگاه اصطلاحاً گیربکس نام دارد. دنده های مختلف و روی آن تیغه هایی نصب گردیده است که کاغذ را هنگام تماس به آن میبرد. در این جا تیوبهای بریده شده بوسیله چند تسمه نقاله که حالت شیب نیز دارند بر روی پالتی که مقابل دستگاه قرار دارد جمع میشوند و کار دستگاه تیوپ در اینجا به پایان میرسد. تیوبهای بریده شده که بر روی پالت چوبی روی هم انباشته شدهاند بوسیله لیفتراک به محل تغذیه دستگاه باتومر محل میگردد در اینجا بوسیله کارگر تیوبهای آماده به ترتیب از دو ناحیه بالا و پائین به دستگاه فیدر تغذیه میگردد فرج دههای دستگاه باتومر دستگاه بوسیله تسمه نقالههای کوچک تک تک تیوبها را به قسمت خمکن هدایت میکنند و در این نقطه فرج دههای دستگاه باتومی جای خمهای ضربه میخورند تا دستگاه باتوم تمام تیوبها را در قسمت چسبزنی بصورت کامل چسب زده و روی همدیگر بچسباند و قطعه نوار کوچکی را به عنوان نوار و الف دو قطعه را به عنوان سروته جهت چسب زنی نوار کاغذی روی آن میچسباند تا از باز شدن احتمالی آن بکاهد و طرف دیگر آنها را صورتی میبندد که گوشه سمت راست آن چسب نمیخورد و بطرف داخل خم میخورد و با فشار موارد فله خودبه خود بسته شده و سوراخ را میگیرد و از ریخته شدن مواد فله داخل پاکت جلوگیری میکند. پاکتهای آماده شده بعد از اینکه از دستگاه باتومر خارج شدن به قسمت بسته بندی هدایت میشوند البته بوسیله اپراتور در این قسمت(بسته بندی) هر پنجاه عدد پاکت روی هم قرار گرفته و بوسیله نوار پلاستیکی بسته بندی میشود و بعد از تعداد ٨٠ بسته روی پالتهای چوب قرار گرفته و با نوارهای پلاستیکی بستهبندی میشود.