دریافت نمونه طرحهای توجیهی آماده برای تولید انواع نخ
نمونه طرح توجیهی تهیه شده در خصوص ریسندگی، بافندگی و تابندگی انواع نخ، آمادۀ دریافت میباشد(تماس 09354300400). جهت استفاده در تولید الیاف نساجی مورد نیاز در تولید پارچه مبلی، پارچه پرده ای، گردبافی، پارچه روسری، نخ های فانتزی، پارچه پیراهنی، پارچه چادر مشکی، استفاده در تولید انواع لباس، تسمه، جوراب، البسه ورزشی، پارچه کشباف و... میباشد. اهمیت این محصول در عرصه نساجی و همچنین تولید پوشاک، منسوجات خانگی و منسوجات صنعتی که از نیازهای اساسی بشر است میباشد. به طور کلی جهت تولید نخهای پنبه ای دو روش صنعتی مهم موجود می باشد. عبارتند از ریسندگی رینگ و ریسندگی چرخانه ای، که در بین این دو عدد ریسندگی چرخانه ای به دلیل سرعت بالا، کیفیت مطلوب و توجیه پذیری اقتصادی برای تولید نخهای متوسط و ضخیم پنبه ای و الیاف مصنوعی دارای اولویت می باشد. مراحل تولید نخ در ریسندگی اوپن اند(چرخانه ای) به شرح زیر است:
1- تغذیه الیاف: جهت تغدیه یکنواخت و مطلوب الیاف به خط ریسندگی ابتدا الیاف با نسبتهای معین به صورت لایه لایه روی هم در یک سالن ریخته شده سپس به خط حلاجی تغذیه میگردد. به این سیستم تغذیه، روش ساندویچی اطلاق می گردد.
2- عدل شکن: در این مرحله توسط ماشین عدل شکن مرحله اول باز شدن الیاف و تمیز سازی آن انجام میشود.
3- زننده افقی، در زننده افقی الیاف توسط دو زننده استوانه ای باز شده الیاف کوتاه و ضایعات دیگر توسط مکانیسم های میله اجاقی از الیاف جدا میگردد.
4- زننده پله ای: در صورتیکه الیاف دارای ناخالصی،گردو غبار و یا نپ های فراوان باشند توسط دستگاه زننده پله ای که دارای راندمان باز کردن و تمیز سازی بالایی می باشد مورد عمل قرار خواهند گرفت. در غیر اینصورت الیاف پس از عبور از زننده افقی مستقیماً به دستگاه مخلوط کن منتقل میگردد.
5- مخلوط کن: در این ماشین الیاف پس از آبکش شدن روی سیلندر و حذف گردو غبار موجود، الیاف جهت تغذیه به مکانیسم شوت فید آماده می گردد.
6- شوت فید: الیاف در آخرین مرحله خط حلاجی توسط نیروی مکش هوا به صورت یکنواخت به ماشین کاردینگ تغذیه می شود. به این سیستم شوت فید گفته میشود.
7- کاردینگ: این مرحله از مهمترین قسمتهای خط ریسندگی می باشد که به قلب ریسندگی معروف می باشد. کاردینگ الیاف به صورت لیف به لیف باز شده و محصول نهایی به صورت فتیله درون بانکه قرار میگیرد.
8و 9- کشش: عمل کشش یا چندلاکنی جهت افزایش یکنواختی و توازی الیاف و همچنین تقلیل جرم خطی نتیجه کاردینگ طی دو مرحله انجام می گیرد در مرحله اول دستگاه چندلاکنی مجهز به دستگاه کنترل و ترمیم نایکنواختی جرمی(اتولولر) و اوستر فتیله می باشد. محصول چندلاکنی پاساژ دوم در بانکرهایی به قطر 40 سانتیمتر مناسب با عمل در ماشین ریسندگی اوپن اند قرار می گیرد.
10- ریسندگی: عمل ریسندگی توسط ماشین ریسندگی چرخانه ای(اوپن اند) انجام می گیرد. در این مرحله فیتلۀ حاصل از مرحله کشش توسط روتور اوپن اند به بوبین نخی کلا تبدیل میگردد.
11- تثبیت تاب: عمل تثبیت تاب توسط قرار گرفتن بوبین های نخ تحت فشار 2 اتمسفر به مدت 8 دقیقه در دستگاه بخار نخ انجام می شود.
12- بسته بندی: نخ خام تولیدی به صورت بوبین ابتدا در کیسه های پلاستیکی قرار گرفته سپس در کیسه های پلی پروپیلن به وزن 30 کیلوگرم بسته بندی نهایی می گردد.