دانلود نمونه گزارش بررسی هزینه های تولید ژلاتین حلال خوراکی از استخوان
ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف از کلاژنها و مواد پروتئینی دامی نظیر استخوان و بافت های هم بند دامها، پوست خوک، گوشت ماهیان غیر خوراکی، پوست ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه میباشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و دام بطور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گرانقیمت میباشد معمولاً ژلاتین را از ضایعات پوست و گوشت و استخوان و یا منابع پروتئینی غیر خوراکی تهیه مینمایند که اغلب بصورت پودرو گرانول تولید میگردد.
ژلاتین معمولاً بصورت پودر یا گرانول تولید میشود، رنگ آن زرد متمایل به قهوه ای و تقریبا بی بو و بدون مزه میباشد که از نظر فیزیکی تقریباً شفاف و شکننده میباشد. ژلاتین در صنایع مختلف کاربردهای وسیعی دارد.
فرایند و روش تولید و تکنولوژی مورد نظر به شرح زیر میباشد:
برای انجام و ارائه گزارشهای توجیهی فنی و اقتصادی میتوانید با 09354300400(مهندستـألّـهی) تماس بگیرید.