دانلود نمونه طرحهای توجیهی کاشت و صنعت سویا
نمونه طرحهای توجیهی مرتبط با سویا آمادۀ دریافت میباشند. پروتئین سویا یک محصول خوراکی است که پروتئین آن خاصیت جایگزینی پروتئین حیوانی را دارد. پروتئین سویا در صنایع مختلف از جمله بیسکویت سازی، شیرینی سازی و مصارف گوشتی مورد استفاده قرار میگیرد و روز به روز بر اهمّیت و میزان مصرف آن افزوده میشود. پروتئین سویا: پروتئین سویا فرآوردهای است که از طریق کاهش یا حذف مواد غیر پروتئینی دانه سویا از قبیل آب، روغن و کربوهیدراتها بدست میآید. این فرآورده بر حسب مقدار پروتئین موجود در آن به پروتئین سویا، پروتئین سویای کنسانتره و پروتئین سویای ایزوله طبقهبندی میگردد.
پروتئین سویا: فرآوردهای است که پروتئین آن 50 تا 65 درصد باشد.
کنسانتره سویا: فرآوردهای است که پروتئین آن بیش از 65 تا 90 درصد باشد.
ایزولات سویا: فرآوردهای است که پروتئین آن بیش از 90 درصد باشد.
شیرسویا مایعی سفید رنگ مانند شیر معمولی گاو است که از دانه سویا بدست میآید. روش تهیه آن بدینصورت است که ابتدا دانه سویا را له کرده و بمدت 24 ساعت تحت تاثیر آب قرار میدهند سپس آنرا صاف میکنند و بدین ترتیب نوشابهای مانند شیر بدست میآید که منبع غذایی خوبی است که میتوان بجای شیر گاو آنرا مصرف کرد.
شیرسویا منبع غنی پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین های گروه Bو ایزوفلاوین هاست(که از ویژگی های منحصر به فرد شیر سویا میباشد). این شیرلاکتوز(قند شیر) را ندارد، بنابراین برای کسانی که دچار مشکل عدم تحمل لاکتوز هستند و همچنین برای افرادی که نسبت به شیرگاو حساسیت دارند و نمی توانند شیر مصرف نمایند، جایگزین خوبی محسوب میگردد.
سس سویا، نوعی سس تخمیر شده است که از سویا، غلات برشته شده، آب و نمک تهیه میشود. معمولاً در غذاهای آسیایی از این نوع سس استفاده میشود. اگر چه سس سویا انواع مختلفی دارد، تمام آنها شورمزه بوده و قهوهای رنگ میباشند که برای مزه دار کردن غذاها هنگام پخت و یا سر میز مورد استفاده قرار میگیرند.
برای سفارش خرید و یا استعلام هزینههای مرتبط با تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی مرتبط با سویا میتوانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.