دانلود نمونه طرح شغلی تولید رنگدانههای طبیعی غذایی
نمونه طرح توجیهی احداث واحد تولید رنگدانه طبیعی غذایی با ظرفیت سالانه 300 تن هدف اجرای این طرح میباشد. رنگهای غذایی به سه دسته طبیعی، شبه طبیعی و مصنوعی تقسیم میشوند. با این حال تغییر گرایش جوامع به مصرف مواد غذایی سالم، اقبال به استفاده از رنگهای طبیعی رو به افزایش است. این رنگها علاوه بر مواد غذایی در لوازم آرایشی، دارویی، تولیدات صنایع دستی و داروسازی نیز استفاده میشود.
اهمیت تولید این محصول:
رنگهای مصنوعی که در تولید مواد غذایی، دارویی و صنعتی به کار میروند به شدت برای سلامتی انسان مضر هستند. به همین دلیل تلاش برای ممنوعیت استفاده از رنگهای مصنوعی، محدودیتهای اعمال شده از سوی سازمانهای بینالمللی و نهادهای تحقیقاتی مانند نهاد ملی سرطان در مورد استفاده از رنگهای مصنوعی خوراکی موجب شده است که توجه به تولید رنگهای طبیعی لازم و ضروری باشد.