دانلود نمونه طرح توجیهی پرواربندی شترمرغ(سال ۹۹)
جمعه, ۲۱ آذر ۱۳۹۹، ۰۸:۰۰ ق.ظ
حداقل فضای مورد نیاز برای نگهداری شترمرغ: گردشگاه و جایگاه در سنین مختلف برای جوجه، پرنده جوان و شترمرغ مادر، بسته به هدف پرورش و نوع سیستم پرورش و تولید دارای طراحی متفاوت میباشد. جایگاههای مختلف باید طوری طراحی شوند که حرکت روزانه پرسنل برای انجام عملیات و نیز گردش کار برای آنان راحت باشد. در عین حال باید سبب کاهش انتقال بیماریها نیز گردد.
شترمرغ با وجود اینکه در گروه پرندگان طبقهبندی می شود، گوشت آن جزء گوشتهای قرمز محسوب میشود و نسبت به سایر گوشتهای قرمز، کم چربتر و سالمتر و از لحاظ قابلیت هضم نسبت به گوشتهای دیگر، قابلیت جذب بالایی دارد؛ به طوری که ۹۰ درصد آن هضم میشود و پس از گوشت ماهی، رتبه دوم را دارد. جهت سفارش تهیۀ این طرح با ما تماس بگیرید.