۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

دانلود نمونه طرح توجیهی تولید سالاد فصل(سالاد سبزی و کاهو)

یک نمونه طرح توجیهی کامل تولید انواع سالاد فصل در ادامه آورده شده است:

ظرفیت پیشنهادی: 1000 تن در سال
عمده مواد اولیه مصرفی: انواع مختلف سبزیجات و صیفی جات نظیر کاهو، انواع کلم، هویج، خیار، گوجه فرنگی و ...
میزان مصرف سالیانه مواد اولیه: 1200 تن در سال
سرمایه گذاری ثابت طرح : ...میلیون ریال
سرمایه در گردش طرح : ...میلیون ریال
مساحت زمین مورد نیاز: ...متر مربع
زیر بنا: ...متر مربع

محصول مورد نظر در این طرح تولید و بسته بندی انواع سالاد فصل می‌باشد. سالاد  غذایی است که به عنوان پیش غذا و یا بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا بسته به نوع مواد اولیه استفاده شده، خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می شود.

فرایند تولید سالادهای فصل به شرح زیر است:

مواد اولیه سالادهای فصل و سالادهای آماده، سبزیجاتی مانند کاهو، گوجه فرنگی، خیار، کلم و... هستند. سبزیجات تازه با بهترین کیفیت وارد کارخانه می‏شوند و تمام سعی در حفظ کیفیت آنها برای رساندن سالادی آماده مصرف به همان تازگی که مورد پسند است به دست مصرف کننده می‌باشد.

آماده سازی اولیه
سبزیجات مختلف پس از انتخاب و ورود به کارخانه آماده ورود به خط تولید می‌شوند بدین ترتیب که بخشهای زائد آنها جدا شده و ماده اولیه سالم وارد خط تولید می‏‌گردد.

خرد کردن
کاهو و سایر سبزیجات با دستگاه اتوماتیک کاتر با تیغه استیل در اندازه های یکنواخت خرد می‏شوند که بدین ترتیب از آسیب بافتی و از دست رفتن ویتامین‏ها و سایر مواد مغذی جلوگیری می‌گردد. سپس وارد اولین مرحله شستشو می‏‌گردند.

شستشوی اولیه
خط شستشوی سالادهای آماده کاملاً اتوماتیک است. در وان های شستشو سیستم تزریق حبابهای هوا به درون آب و  باعث ایجاد تلاطم در آب می‌گردد که موجب گل زدایی و انگل زدایی از سبزیجات می‏‌گردد. در پایان وان اولیه شستشو آب تمیز روی سبزیجات اسپری میگردد و سپس وارد مرحله بعدی شستشو می‏‌گردد.

شستشوی ثانویه و ضدعفونی
در ادامه فرایند شستشو علاوه بر سیستم های ایجاد حباب هوا و فشار شدید آب، جهت ضدعفونی گاز ازن درون آب تزریق می‏ شود. به علت مشکلات فراوان استفاده از کلر در ضدعفونی سبزیجات از قبیل ایجاد ترکیبات و باقی‏مانده‏های سرطانزای کلرینه، سالادهای فصل با ازن ضدعفونی می‌گردند. گاز ازن از نظر قدرت و سرعت از بین بردن میکروارگانیسم‏ها، بسیار قویتر از کلر است و در عرض چند دقیقه به گاز اکسیژن تبدیل می شود. بنابراین در سالاد باقی مانده مواد ضدعفونی کننده وجود نخواهد داشت.

بسته بندی
دستگاه های بسته بندی سالادهای آماده کاملاً اتوماتیک بوده و سالادها با اتمسفر اصلاح شده بسته بندی می‌شوند.
سالادهای فصل آماده، باید در دمای یخچال نگهداری شوند و زمان مناسب برای نگهداری در مورد آنها بسیار مهم است؛ بنابراین دقت به برچسب موجود روی آنها، تاریخ مصرف و شرایط یخچال فروشگاه‌ها برای نگهداری این سالادها بسیار مهم است.

فرآیند ضد عفونی و نگهداری محصول

اتمسفر اصلاح شده
اتمسفر اصلاح شده(MAP) سیستمی نوین در صنعت بسته بندی است که امروزه در کشورهای پیشرفته جهان جایگاهی ویژه دارد. در این سیتم بسته با ترکیبی از گازهای اکسیژن، دی اکسید کربن و نیتروژن با درصد معین پر می‌گردد.
بافتهای زنده همچون سبزیجات و میوه ها حتی بعد از برداشت به تنفس خود ادامه می‌دهند و افزایش تنفس و تولید گاز اتیلن باعث کاهش کیفیت بافت، کاهش تردی و طراوت، از دست رفتن ویتامین ها و آزاد شدن آنزیم‏های قهوه‏ای کننده می‌گردد. ترکیب و درصد گازهای استفاده شده در این بسته ها با کاهش سرعت تنفس گیاه و فعالیت میکروارگانیسم‌ها و آنزیم‏های عامل فساد به افزایش ماندگاری محصول، حفظ ویتامین‏ها و کیفیت اولیه آن کمک شایانی می‌کند. ترکیب گازها در بسته بندی همچنین مشکل شایع تغییر رنگ و قهوه‏ای شدن بافتهای برش خورده نظیر کاهو را به تأخیر می‏‌اندازد.
ازن(اکسیژن فعال) گازی است تقریباً بی رنگ با بویی خاص شبیه بوی هوای تازه‏ای که پس از رعد و برق استشمام می‏‌شود و یا بویی که در کنار تخلیه الکتریکی در هوای آزاد به مشام می‌‏رسد. در دمای معمولی به صورت گاز است. مولکول ازن پایدار نبوده و در نتیجه نمی‏توان آن را انبار و یا حمل کرد. این امر باعث می‌‏شود که تولید ازن همواره در محل با استفاده از ژنراتور ازن انجام گیرد، بنابراین مراحل حمل و انبار مواد شیمیایی و خطرات ناشی از آن در این روش ضدعفونی حذف می‏‌شود.

خصوصیت ضد عفونی کننده ازن
ازن میکروارگانیسم های مختلف نظیر انواع باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها، مخمرها، اسپورها و هاگ‏های منتشر شونده از طریق آب و هوا را از بین می‌برد و به نحو مطلوب و بسیار مؤثری انواع آلودگی‏های میکروبی را کاهش می‏‌دهد.

مکانیسم عمل ازن بر روی باکتری ها
باکتری‌ها، میکروارگانیسم‌های کوچک تک یاخته‏ای هستند که دارای ساختمان ساده و ابتدایی می‏‌باشند. مولکول ازن با اکسید کردن گروه‏های سولفیدریک پروتئینی سلول باکتری را غیرفعال می‏‌کند. در دوزهای بالاتر با حمله به جدار سلول باکتری موجب از هم گسیختگی و پارگی دیواره و غشاء خارجی و مرگ باکتری می‏‌شوند.

مکانیسم عمل ازن بر روی ویروس ها
ویروس ها نیز جزو میکروارگانیسم ها هستند لیکن به وضوح از دیگر سلول‌ها متفاوتند. ویروس‏ها ذراتی غیر مستقل هستند که تنها در داخل سلول میزبان تکثیر می‌یابند. هر ذره ویروس شامل یک مولکول اسید نوکلئیک DNA یا RNA است. در اطراف این مولکول پوششی از جنس پروتئین قرار دارد که کاپسید نامیده می‌شود وظیفه کاپسید، محافظت از اسید نوکلئیک ویروس و امکان پذیرکردن اتصال و دخول ویروس به سلول میزبان است. مولکول ازن با نفوذ از میان پوشش پروتئینی، اسید نوکلئیک ویروس را تخریب می‌کند و در غلظت‏های بالاتر مولکولهای ازن با تخریب پروتئین کاپسید، سلول ویروسی را منهدم می‏‌کنند.

برای سفارش خرید این طرح و یا نوشتن سایر طرح‌های توجیهی مشابه در گروه صنایع غذایی و بسته بندی مواد غذایی، با 09354300400 تماس بگیرید.(سه هزار طرح)

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی