طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
مهندس تـألّـهی 09354300400
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی

دانلود نمونه طرح توجیهی بسته بندی خشکبار،میوه خشک،حبوبات(سال ٩٨)

گزارش طرح توجیهی و امکان سنجی واحد بسته بندی میوه خشک، خشکبار، حبوبات و... آمادۀ دریافت می‌باشد. تولیدات این طرح شامل چیپس میوه، آجیل فراوری شده و انواع حبوبات می‌باشد. محصولات تولیدی نهایی این طرح عبارت است از:

  • میوه استوایی حبه‌ای(پاپایا، زنجبیل، آناناس، بلوبری، نارگیل، انبه) 160 گرمی
  • میوه استوایی حبه‌ای(پاپایا، زنجبیل، آناناس، بلوبری، نارگیل، انبه) 80 گرمی
  • میوه استوایی حبه‌ای(پاپایا، زنجبیل، آناناس، بلوبری، نارگیل، انبه) 40 گرمی
  • چیپس میوه خشک مخلوط 200 گرمی(سیب، پرتقال، هلو، نارگیل، آناناس، کیوی، موز، انبه، توت فرنگی)
  • چیپس میوه خشک مخلوط 100 گرمی(سیب، پرتقال، هلو، نارگیل، آناناس، کیوی، موز، انبه، توت فرنگی)
  • آجیل شیرین چهار مغز 160 گرمی(بادام هندی، مغز پسته، فندق، بادام درختی)
  • آجیل شیرین چهار مغز 80 گرمی(بادام هندی، مغز پسته، فندق، بادام درختی)
  • آجیل شیرین چهار مغز 40 گرمی(بادام هندی، مغز پسته، فندق، بادام درختی)
  • آجیل شور چهار مغز 160 گرمی(بادام هندی، مغز پسته، فندق، بادام درختی)
  • آجیل شور چهار مغز 80 گرمی(بادام هندی، مغز پسته، فندق، بادام درختی)
  • آجیل شور چهار مغز 40 گرمی(بادام هندی، مغز پسته، فندق، بادام درختی)
  • پسته فرآوری شده 160 گرمی
  • پسته فرآوری شده 80 گرمی
  • پسته فرآوری شده 40 گرمی
  • فندق فرآوری شده 160 گرمی
  • فندق فرآوری شده 80 گرمی
  • فندق فرآوری شده 40 گرمی
  • بادام درختی  شور 160 گرمی
  • بادام درختی شور 80 گرمی
  • بادام درختی شور 40 گرمی
  • تخمه کدو فرآوری شده 160 گرمی
  • تخمه کدو فرآوری شده 80 گرمی
  • تخمه کدو فرآوری شده 40 گرمی
  • تخمه آفتابگردان فرآوری شده 160 گرمی(نمکی، فلفلی، سرکه‌ای، گلپر، آبلیمو و...)
  • تخمه آفتابگردان فرآوری شده 80 گرمی(نمکی، فلفلی، سرکه‌ای، گلپر، آبلیمو و...)
  • تخمه آفتابگردان فرآوری شده 40 گرمی(نمکی، فلفلی، سرکه‌ای، گلپر، آبلیمو و...)
  • تخمه هنداونه فرآوری شده 160 گرمی
  • تخمه هنداونه فرآوری شده 80 گرمی
  • تخمه هنداونه فرآوری شده 40 گرمی
  • گردو فرآوری شده 160 گرمی
  • گردوی فرآوری شده 80 گرمی
  • گردوی خام 40 گرمی
  • بادام هندی فرآوری شده 160 گرمی
  • بادام هندی فرآوری شده 80 گرمی
  • بادام هندی فرآوری شده 40 گرمی
  • بادام زمینی فرآوری شده 160 گرمی
  • بادام زمینی فرآوری شده 80 گرمی
  • بادام زمینی فرآوری شده 40 گرمی
  • زردآلو خشک 200 گرمی
  • زردآلو خشک 100 گرمی
  • هلو خشک 200 گرمی
  • هلو خشک 100 گرمی
  • کشمش 400 گرمی
  • کشمش 200 رمی
  • کشمش 100 گرمی
  • آلو خشک 200 گرمی
  • آلو خشک 100 گرمی
  • آلبالو خشک 160  گرمی
  • آلبالو خشک 80 گرمی
  • آلبالو خشک 40 گرمی
  • انجیر خشک 200 گرمی
  • انجیز خشک 100 گرمی
  • زغال اخته خشک 160 گرمی
  • زغال اخته خشک 80 گرمی
  • زغال اخته خشک 40 گرمی
  • سیب خشک 200 گرمی
  • سیب خشک 100 گرمی
  • پرتقال خشک 200 گرمی
  • پرتقال خشک 100 گرمی
  • نارگیل خشک 200 گرمی
  • نارگیل خشک 100 گرمی
  • آناناس خشک 160 گرمی
  • آناناس خشک 80 گرمی
  • آناناس خشک 40 گرمی
  • بلوبری خشک 80 گرمی
  • بلوبری خشک 40 گرمی
  • موز خشک 160 گرمی
  • موز خشک 80 گرمی
  • موز خشک 40 گرمی
  • توت فرنگی خشک 160 گرمی
  • توت فرنگی خشک 80 گرمی
  • توت فرنگی خشک 40 گرمی
  • کیوی خشک 160 گرمی
  • کیوی خشک 80 گرمی
  • کیوی خشک 40 گرمی
  • انبه خشک 160 گرمی
  • انبه خشک 80 گرمی
  • انبه خشک 40 گرمی
  • زنجبیل 160 گرمی
  • زنجبیل 80 گرمی
  • زنجبیل 40 گرمی
  • لوبیا قرمز یک کیلویی
  • لوبیا قرمز دو کیلویی
  • لوبیا چشم بلیلی یک کیلویی
  • لوبیا چشم بلیلی دو  کیلویی
  • لوبیا چیتی دو کیلویی
  • لوبیا چیتی یک کیلویی
  • نخود دو کیلویی
  • نخود یک کیلویی
  • عدس یک کیلویی
  • عدس دو کیلویی
  • لپه یک کیلویی
  • لپه دو کیلویی

برای تهیه و تنظیم و یا استعلام قیمت خرید نمونه طرح‌های توجیهی صنایع غذایی با 09354300400(مهندس‌تـألّـهی) تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.