دانلود نمونه طرحهای توجیهی تولید رنگ و رنگرزی(رنگ کاری الیاف-فلزات-خودرو-ساختمان)
نمونه طرحهای توجیهی کارخانه تولید انواع رنگهای صنعتی و ساختمانی و همچنین طرحهای توجیهی رنگ آمیزی و رنگ کاری، در ادامه آورده شده است(جهت خرید و یا سفارشی کردن همین طرحهای توجیهی با 09354300400 تماس بگیرید). کاربرد پوشش پودری به عنوان فرآیند پایانی، مشخصاً در چند سال اخیر رشد چشمگیری کرده است و بسیاری از مهندسین و صنعتگران به سمت پوشش پودری تغییر جهت داده اند تا بتوانند پوشش های با کیفیت بالا تولید کنند. در حقیقت پوشش های پودری در برگیرنده حجم وسیعی از بازار مواد پوششی می باشد و این در حالی است که مستقیماً با بازارهای پوششهای مایع رقابت می کند.
با آیین نامه های جدید زیست محیطی در مورد آب و هوا و مصرف ضایعات حرکت از سوی رنگ مایع به طرف رنگ پودری بسیار متداول تر و عمومی تر شده است. رنگهای مایع برای اینکه بر روی سطح جاری شوند به حلال نیاز دارند و این حلال ها نیاز به خارج شدن، تصفیه شدن و سیستم بازگشت حلال دارند تا اجزای فرار کنترل شود، در حالیکه پوشش های پودری یک پوشش خشک می باشند که حلالها در هیچ قسمت از فرآیند آنها مصرف نمی شوند.
در پوشش های پودری ذرات آسیاب شده نرم که شامل پیگمنت و رزین می باشند به طریق الکترواستاتیک باردار شده و به طرف قطعه فلزی اسپری می شوند این فرآیند پوشش دادن می تواند با دستگاه های گوناگون که در دسترس مصرف کنندگان کوچک و بزرگ است به صورت دستی یا اتوماتیکی انجام شود. قسمت هایی که باید پوشش داده شوند در حالت خنثی نگه داشته می شوند، بطوری که ذرات باردار که به طرف آنها پاشیده می شوند به آنها بچسبند و در مکانشان بر روی قطعه ثابت بماند، تا اینکه در کوره ذوب شوند و به یک سطح صاف تبدیل شوند نتیجه این عمل این خواهد بود که یک پوشش یک دست، بادوام و با کیفیت بالا به دست میآید.
فوق العاده بودن پوشش های با به صرفه بودن ذاتی آنها از لحاظ اقتصادی همراه است. این مطلب در جایی مشخص می شود که این پوشش ها با پوششهای مایع مقایسه می شوند. از آنجائیکه هیچگونه جز فراری در پوشش های موجود نمی باشد، هوای به کار رفته برای مکش پودر اتاقک اسپری می تواند مستقیماً دوباره به هوای آزاد برگردد. کوره هایی که پوششهای پایه حلالی در آنها پخت می شوند باید گرم شوند و برای اینکه این اطمینان حاصل آید که بخارات حلالی به مرحله انفجار نمی رسند باید حجم بسیار زیادی از هوا تخلیه شود. در رنگ های پودری به علت نبودن حلال میزان تخلیه هوای مورد نیاز از کوره کمتر می باشد و در نتیجه بر خلاف دماهای بالا که پوشش برای پخت نیاز دارد در انرژی و هزینه صرفه می شود.
صرفه جویی در نیروی کار و کارایی سیستم بدلیل اینکه آموزش های کمتری مورد نیاز است تا با یک سیستم پوشش پودری کار شود هیچگونه مخلوط کردن پودر با حلال ها و کاتالیست ها در کار نیست، بنابراین در هزینه های نیروی کار صرفه جویی خواهد شد.
سیستم اعمال رنگ پودری می تواند راندمان بهره برداری بالاتری را به عمل پوشش دادن ببخشد که این باعث صرفه جویی در زمان و پول شود. قطعات می توانند بر روی کانوایرها نزدیک به یکدیگر چیده شوند به گونه ای که در یک دوره زمانی قطعات بیشتری می توانند بطریقه اتوماتیکی پوشش داده شوند به گونه ای که نه حرکت کند، نه بریزد و نه سینه بدهد و بدین ترتیب میزان قطعات رنگ شده ای که برگشت می خورد به طور مشخصی کاهش می یابند و با تجهیزات اختصاصی پاشش پودر مواد پوشنده و روش های بازگشت پودر(سیکلون) با کارایی بالا امکان رسیدن به بازده نهایی استفاده از 95 تا 98% پودر فراهم می آید.