دانلود فایل کامل نمونه طرح توجیهی تولید کنسانتره و پوره میوه جات
کنسانتره فرآوردهای است که از تغلیظ آبمیوه بدست میآید و پوره محصولی است که از خمیر میوهها تهیه میشود. با توجه به اینکه دوره رسیدن و مصرف میوههای تازه نسبتاً کوتاه است، تاسیس صنایع فرآوری و تولید فرآوردههای قابل نگهداری ضرورتی بنیادین دارد. کنسانتره میوه در تولید آبمیوه، پاستیلهای میوهای، بستنی میوهای و شیرینی مغزدار و پوره میوه در تولید لواشکها، مصرف به عنوان نوشیدنی، تهیه غذای کودک و به صورت مستقیم کاربرد دارد. مواد اولیه در این طرح شامل کنسانتره انار، کنسانتره انگور سفید، کنسانتره انگور قرمز، کنسانتره آلبالو، کنسانتره سیب، پوره سیب، پوره زردآلو و پوره هلو میباشد. بازار هدف طرح در ابتدا تامین نیاز داخل در بخش و سپس در صورت تولید مازاد مصرف داخل به کشور عراق و همسایه صادر خواهد شد.
برای تهیه و ارائه طرحهای توجیهی میتوانید با 09354300400(مهندستـألّـهی) تماس بگیرید.