دانلود طرح های توجیهی پرورش و بسته بندی قارچ خوراکی(صدفی-دکمه ای و...)
نمونه طرحهای توجیهی بسیار کامل و ارائه شده جهت بانک ها و سازمان ها برای صادر کردن مجوز احداث واحد تولیدی و همچنین صدور جواز دریافت تسهیلات و اخذ وام بانکی برای راه اندازی کارگاه و کارخانه پرورش قارچ و کمپوست و تولید قارچ خوراکی بسته بندی شده جهت فروش، آمادۀ دریافت میباشد(تلفن برای سفارش نوشتن طرح توجیهی اختصاصی 09354300400). قارچها وجوه مشترک فراوانی با گیاهان و آغازیان دارند. در واقع قارچها را گاهی جزء این جانداران طبقه بندی میکنند، اما قارچها از بسیاری جهات با سایر جانداران متفاوت هستند که بیشتر زیست شناسان آنها را در سلسله مجزا قرار میدهند.
قارچها زندگی بسیار موفقیت آمیزی دارند. تقریبا در همه زیستگاههای در دسترس که روی زمین وجود دارد، یافت میشوند و بسیاری از آنها از لحاظ اقتصادی و پزشکی حائز اهمیت هستند.
انسان از زمانهای بسیار دور اهمیت قارچهای مخمر را کم و بیش میشناخت و از وجود آنها روی مواد قندی، شیر، ماست، خمیر ترش، سرکه، الکل، حتی خاک و بقایای فضولات حیوانی اطلاع داشت و برای تخمیر مواد قندی و تهیه ماست و یا برخی مواد دیگر از آنها استفاده میکرد. دوره پرورش قارچ صدفی از مرحله کاشت تا برداشت معمولاً سه ماه طول میکشد و برای آنکه در طول یک سال تمام این محصول آماده فروش باشد می بایست در چند سالن، با فاصله زمانی اقدام به پرورش نمود. در این تحقیق فرض براین است که در کل سال مالی در چند سالن پرورش عملیات تولید انجام می شود. در سال های گذشته استفاده از قارچ به طور کلی روند مطلوبی داشته است ولی به نسبت، قارچ صدفی بیشتر در مراکز داروسازی مورد استفاده قرار میگیرد و قارچ دکمه ای بیشتر برای مصرف خوارکی. درمقایسه با مصرف گوشت با اینکه مصرف قارچ به صرفه تر و سالم تر است ولی استقبال عموم از قارچ ها کمتر بوده و این می تواند به دلیل عدم آشنایی مردم با خواص این ماده غذایی باشد.