دانلود طرحهای توجیهی بسته بندی میوه و مواد پروتئینی
نمونه طرحهای توجیهی نوشته شده و کامل برای سورتینگ(درجه بندی و سورت) میوه و سبزی و صیفی، و همچنین مواد پروتئینی(گوشت-مرغ-ماهی-میگو) و نگهداری و انبارداری در سردخانه، در ادامۀ مطلب آمادۀ دریافت میباشد. جهت سفارش خرید نمونه طرحهای توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در این زمینه و یا سفارش برای نوشتن طرحهای توجیهی بسته بندی مواد غذایی با مهندس تـألّـهی 09354300400 تماس بگیرید.
مقدمه:
سورتینگ (sorting) اصطلاحی است که به معنای درجه بندی و بسته بندی محصولات است. در واقع، سورتینگ محصولات کشاورزی به درجه بندی انواع میوه ها و سایر محصولات کشاورزی براساس اندازه، رنگ، شکل ظاهری و سایر عوامل و جداسازی ناخالصی ها، میوه ها و محصولات خراب و فاسد شده اطلاق می شود. در بیشتر موارد، سورتینگ، مقدمه ای برای بسته بندی محصولات کشاورزی است ضمن این که در بازارهای میوه و تره بار جوامع مدرن، به طور تقریبی تمامی میوه ها و سبزی ها را به صورت سورت و لیبل گذاری شده عرضه می شوند و در این امر سبب تشخیص آسان تر کیفیت محصول توسط مشتری شده و توزیع و عرضه منظم تری را به دنبال خواهد داشت. بسته بندی به عوامل یک ابزار کارآمد سال ها است که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن این که قابلیت نگه داری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز موثر است. از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور و خصوصاً محصولات باغی تولیدی ایران علی رغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب و بعضاً منحصر به فرد در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی های ثانویه یا بروز فساد ناشی از شرایط نامناسب نگه داری و حمل نتوانند به بازار های جهانی راه یافته و راه را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. با عنایت به تنوع بسیار زیاد میوه های تولیدی کشور بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات باغی تولیدی کشور، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازار های جهانی خواهند داشت. هم چنین با توجه به بازار تقاضای گسترده داخلی برای انواع میوه جات، خصوصاً نحوه ی عرضه میوه در مراکز خرید بزرگ و سوپر مارکت ها، لزوم توجه بیش تر به بسته بندی این مواد به نظور افزایش سهولت دسترسی(عرضه) و نگه داری مشخص تر می شود. ضمن این که پرداختن به این موضوع دارای توجه مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح،می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی ، بانوان می توانند سهم به سزایی در آن داشته باشند.