دانلود طرح توجیهی 97 تولید انواع دمنوش،شربت،عرقیات و عصارههای گیاهی
تولیدات نهایی این طرح علاوه بر کشت گیاهان دارویی مورد نیاز جهت تغذیۀ مجموعه عبارتند از گلاب، انواع عرقیات گیاهی، اسانس طبیعی مورد مصرف در صنایع غذایی، انواع دمنوش، انواع شربت با طعم میوه، شربت با طعم عصارهها و عرقیات گیاهی، سرکۀ تهیه شده از میوهها.
نرخ رشد فزاینده جمعیت، کمبود منابع سرمایهای، موانعی که در راه انتخاب و انتقال تکنولوژی مناسب وجود دارد، نوعی هشدار برای کشورهای در حال توسعه جهان سوم است که برای گسترش فرصتهای اشتغال و تأمین نیازهای اساسی افراد جامعه خود پیوسته بررسی و تحقیق نمایند و برنامههای مناسب و نوینی را جهت نیل به هدف مذکور تهیه و به اجرا گذارند. از این رو در بسیاری از کشورهای در حال توسعه، مهمترین مساله، برنامهریزی، بررسی و تحقیق در زمینه جستجوی راههای گوناگون و مناسب جهت ایجاد فرصتها و امکانات اشتغال است.
هدف از ارائه این طرح، افزایش کارآیی، بهرهوری و در کل تحول اقتصادی در حوزه گیاهان دارویی در سایه اهداف توسعه پایدار، ظرفیتسازی و توانمندسازی است. در واقع کارآفرینی در حوزه گیاهان دارویی میتواند علاوه بر اهداف عمومی، در راستای ارتقای سلامت و تامین بهداشت غذایی، توسعه کاشت، داشت و برداشت و فرآوری، ارتقای بهرهوری و بهبود کمی و کیفی تولید، اثربخش باشد. ارائه راهبردها و برنامههای کلیدی میتواند با تغییر در سیاستگذاریها و فراهم ساختن زمینههای برنامهریزی و توسعه کارآفرینی در بلند مدت نتایج مطلوبی داشته باشد که در این باره میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
• ایجاد اشتغال مولد و پایدار در حوزه گیاهان دارویی: در حال حاضر علاوه بر بیکاران به علت بالا بودن نسبت نیروی کار به زمین و فصلی بودن فعالیتهای کشاورزی همواره یک نوع بیکاری پنهان در حین دوره فعالیت کشاورزی و یک نوع بیکاری فصلی در روستاها وجود دارد. ایجاد و توسعه گیاهان دارویی به علت ماهیت اشتغالزایی، میتواند برای گروهی از روستاییان به ویژه فارغالتحصیلان، اشتغال مولد و دائم و برای بیکاران فصلی، اشتغال موقت ایجاد نماید.
• کاهش فقر و توسعه کارآفرینی باعث افزایش درآمد سرانه کشاورزان و افزایش تولید ناخالص ملی، افزایش پس انداز، سرمایهگذاری، مصرف و تولید سرانه میشود؛ به عبارت دیگر، افزایش رفاه و ارتقاء سطح زندگی کشاورزان و روستاییان بدین وسیله محقق خواهد شد.
• افزایش کارآیی و استفاده از منابع تولید و پتانسیلهای کشور.
• کاهش هزینههای بازاریابی، حمل و نقل و حذف واسطهها در فرآیند تولید گیاهان دارویی.
• کاهش ضایعات گیاهان دارویی.
• افزایش نوآوری، ارتقاء سطح فناور ی، افز ایش تعداد ثبت اختراعات و ابداعات، تولید دانش فنی.
در بخش مالی طرح نیز، تهیه برنامه و بودجه به منظور راه اندازی کسب و کار و میزان سرمایه برای افتتاح و حفظ و نگهداری آن و توجیه سرمایهگذاری، هزینههای مطالعاتی و عملیاتی مورد بررسی قرار میگیرند.
برای تهیه و تنظیم و ارائه طرحهای توجیهی مرتبط با کشت و صنعت گیاهان دارویی میتوانید با 09354300400(مهندستـألّـهی) تماس بگیرید.