۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

دانلود طرح توجیهی کود آلی کمپوست از بازیافت زباله شهری

نمونه طرح توجیهی بسیار کامل بازیافت زباله و تولید کود آلی کمپوست آمادۀ دریافت می‌باشد. کمپوست محصولی است که به عنوان کود از ضایعات مواد فساد پذیر آلی زباله های جمع آوری شده بدست می‌آید و در کشاورزی، (زراعت و باغداری) و فضای سبز پارک ها کاربرد دارد. در واقع کمپوست از کلمه لاتین composites به معنی مخلوط ویا مرکب اقتباس شده است و به عمل تجزیه مواد آلی نامتجانس که بوسیله میکروارگانیسمهای مختلف درحضور رطوبت و گرما در محیط هوازی صورت می‌گیرد، گفته می‌شود. پسماندهای گوناگون در فرآیند کمپوست قابل استفاده می‌باشند. این مواد طیف وسیعی از مخلوط های ناهمگون مواد آلی و معدنی موجود در مواد زائد شهری تا ترکیبات همگون تری مانند پسماندهای زراعی، لجن فاضلاب و کود انسانی و حیوانی را شامل می شوند. در واقع کمپوست را یک فرآیند هوازی کنترل شده میکروبی مزو فیلیک و ترموفیلیک می‌دانند که منجر به تولید دی اکسید کربن، آب، مواد معدنی و آلی تثبیت شده می‌شود. پس در فرآیند کمپوست محصول پایداری شبیه هوموس تولید می‌شود که در مقایسه با مواد خام اولیه، کمپوست پایانی دارای هوموس بیشتر اما دارای کربن، انرژی شیمیائی، پروتئین و آب کمتری نسبت به ترکیبات خام کمپوست می‌باشد و حجم آن %50 یا کمتر از مواد اولیه است.
فاکتورهای موثر در انتخاب و طراحی کارخانه کمپوست:
تهیه کمپوست به طریق صنعتی، به علت تسریع در امر از بین بردن زباله ها که از لحاظ مسایل بهداشتی بسیار حائز اهمیت است و نیز سرعت تولید کود، بسیار مطرح می باشد و در اکثر شهرهای کشورهای صنعتی که از تکنولوژی پیشرفته ای نیز در این زمینه برخوردار گردیده‌اند، روش کمپوست کردن مواد زائد جامد بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.
کارخانجات کمپوست باید با کاربرد تکنیک‌های مناسب به دقت طراحی شوند. طراحی و برنامه ریزی کارخانجات کمپوست در شهرها به مطالعات وسیع مهندسی در خصوص مواد زائد و مشخصات زباله در هر شهر نیاز دارد و این بدان معنی است که طراحی یک کارخانه کمپوست برای یک شهر ممکن است در شهر دیگر قابل قبول نباشد.
در نتیجه طراحی هر کارخانه بایستی بر اساس تجزیه و تحلیل شرایط خاص آن منطقه برنامه ریزی شده و انجام گیرد. از پارامترهای مهمی که در انتخاب محل و برنامه ریزی برای ایجاد کارخانجات کمپوست از زباله های شهری مورد استفاده قرار می‌گیرند، می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- جمعیت موجود و پیش بینی جمعیت آتی شهر
- مساحت شهر و نحوه توزیع جمعیت آن
- مقدار زباله موجود و تخمین مقدار آتی آن
- مشخصات و کیفیت زباله
- مشخصات منطقه از قبیل آب و هوا، توپوگرافی زمین، ارتباطات جاده ای، سطح آب های زیرزمینی، رودخانه ها، نوع خاک و....
- امکانات دفع زباله و هزینه های مربوط به آن
بنابراین با توجه به موجود بودن طرح جامع مدیریت پسماند شهر، تمامی موارد فوق در دسترس می‌باشد. البته قابل ذکر است با در نظر گرفتن پارامترهای فوق الذکر، با وجود اینکه در هر طراحی، ماشین آلات و تجهیزات مختلفی بکار برده می‌شوند، اما عموماً روش و اصول کار در تمامی فرایندها شباهت زیادی به هم دارند.

برای سفارش خرید و یا نوشتن طرح‌های توجیهی صنعت بازیافت می‌توانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی