دانلود طرح توجیهی کارگاههای غیر متمرکز فرش دستباف
نمونه طرحهای توجیهی راه اندازی مجموعه کارگاه های متمرکز و یا غیر متمرکز بافت فرش ابریشمی آمادۀ دریافت میباشد. خواستگاه فرش دستبافت از دیرباز کشور ایران بوده است. فرش ایران دارای تاریخی بسیار طولانی است، در ایران از دیرباز بافت انواع فرش متداول بوده و انگیزه ای اجدادی داشته است. به نوشته مور ان، جهانگردان، جنگجویان و آثار مکشوفه از گذشتگان گویای آن است که فرشبافی به صورت هنری دستی، مردمی، روستایی و عشایری در ایران سابقه بس دراز دارد.
روشهای تولید:
روشهای تولید فرش در ایران به 4 گونه است:
الف : تولید بصورت غیر متمرکز
تولید بصورت غیر متمرکز: بخش عمده تولید فرش دستباف در کشور بدون حداقل اعمال مدیریت متمرکز انجام میگیرد. این شیوه از تولید بویژه بعلت پراکندگی و تعداد مراکز تولید محدودیتها و موانع جدی و عمدهای را برای اعمال مدیریت، انجام کنترل و بازرسی و نظارت بر مراحل مختلف تولید از تهیه مواد اولیه و ابزار کار تا انتخاب طرح و نقش و رنگرزی، تولید، بازاریابی و فروش داخلی و خارجی و آموزش شیوههای نوین و نوآوری و رعایت سلیقه خریداران فرش در تولید فرش دستباف به وجود آورده است.
ویژگیهای تولید غیر متمرکز عبارتند از:
-با توجه به ماهیت طرح، تولید بصورت خانگی در محل زندگی صورت میگیرد، لذا نیاز به اخذ مجوزهای مختلف ندارد.
-میزان سرمایه گذاری در این طرح بسیار کمتر از شیوه کارگاهی متمرکز بوده و لذا قیمت تمام شده محصول کمتر از تولید بشکل متمرکز است.
-...
-...
تولید بصورت متمرکز
تولید فرش دستباف بصورت متمرکز: سهم عمدهای از تولید فرش در ایران بصورت خویش فرما اجرا میشود و سهم اندکی توسط سفارش دهندگان است، اما همین اندک نیز در کارگاههایی بصهورت غیرمتمرکز انجهام میگیرد و اصولاً کارگاههایی با بافت متمرکز در ایران بندرت دیده میشود و علت این امر عدم حمایت قانونی از این کارگاههاست. قوانین مختلفی که با شرایط کارگاههای صنعتی سازگار است ولی قابل اعمال در کارگاههای قالیبافی خانگی نیست، کلیه کارگاههای قالیبافی موجود در گذشته را بتدریج تکه تکه کرده و به کارگاههای خانگی تبدیل نمود. برای سفارش تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی فرشبافی میتوانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.