۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

دانلود طرح توجیهی مرغ گوشتی ⭐ سال ۱۴۰۲ (Word+Pdf)

سه شنبه, ۲۹ فروردين ۱۴۰۲، ۰۷:۰۰ ق.ظ

دانلود طرح توجیهی مرغ گوشتی ⭐ سال ۱۴۰۲ (Word+Pdf)

پرورش مرغ گوشتی یکی از کسب و کارهای موفق در صنعت دام و طیور به شمار می‌رود. برای راه‌اندازی یک واحد پرورش مرغ گوشتی، باید به نکات زیر توجه کرد:

1. هزینه‌های راه‌اندازی: هزینه‌هایی که برای راه‌اندازی یک مرغداری گوشتی لازم است، شامل خرید یا اجاره زمین، ساخت سالن، تجهیزات پرورشی، جوجه گوشتی، خوراک مرغ، مجوز‌ها و هزینه‌های عملیاتی می‌باشد. این هزینه‌ها متفاوت است و بستگی به اندازه واحد، مکان و شرایط محلی دارد.

2. مجوزهای لازم: برای راه‌اندازی یک واحد پرورش مرغ گوشتی، باید از مؤسسات مربوطه مانند سازمان برنامه‌وبودجه و اداره کل دامپزشکی استانی مجوز‌های لازم را کسب کرد. این مجوز‌ها کشاورزی، اطلاعات فنی و بهداشتی، عملیاتی و مجوز جواز کسب انجام خواهد شد.

3. بازدهی و سوددهی اقتصادی: کسب و کار پرورش مرغ گوشتی در صورت مدیریت صحیح، بازدهی بالایی دارد. اما سوددهی این کسب و کار به عوامل مختلفی بستگی دارد مانند هزینه‌های عملیاتی، قیمت فروش مرغ و نرخ ارز. بنابراین نمی‌توان سوددهی دقیق را مشخص کرد.

4. ریسک‌های کسب و کار: ریسک‌های کسب و کار پرورش مرغ گوشتی شامل بیماری‌های مرغ، نوسانات قیمت خوراک، تغییرات نرخ ارز و تقاضای بازار است. برای کاهش این ریسک‌ها باید به مدیریت بهداشتی و نظارت بر عملیات پرورش و بازاریابی دقت کرد.

5. تجهیزات مورد نیاز: تجهیزات مورد نیاز برای پرورش مرغ گوشتی شامل کویر(سیستم گرمایشی)، سیستم تهویه، آبیاری اتوماتیک، خوراک‌دهی اتوماتیک، سیستم روشنایی و تجهیزات دیگر می‌باشند.

6. حداقل سرمایه لازم: حداقل سرمایه لازم برای راه‌اندازی واحد پرورش مرغ گوشتی متغیر است و بستگی به اندازه واحد، شرایط محلی و تجهیزات مورد استفاده دارد. اما به طور کلی، با درنظر گرفتن مکان استیجاری، حداقل سرمایه‌ای در حدود ...میلیون تومان به بالا برای راه‌اندازی واحدی با ظرفیت 10,000 مرغ لازم است.

7. بازگشت سرمایه: بازگشت سرمایه در کسب و کار پرورش مرغ گوشتی بستگی به عوامل مختلفی دارد مانند بازدهی بهره‌وری، هزینه‌های عملیاتی و قیمت فروش در بازار. به طور کلی، بازگشت سرمایه می‌تواند بین 2 تا 5 سال باشد.

جهت سفارش تهیه و تنظیم طرح‌های توجیهی به صورت تضمینی با ما تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی