دانلود طرح توجیهی فنی مالی اقتصادی احداث باغ رستوران
رستوران مکانی است خاص برای افرادی خاص با پذیرایی خاص برای تشریفات و پذیرایی از میهمانان که دوست دارند در بیرون منزل از خود و همراهان پذیرایی شوند. رستورانهایی در خارج از کشور مهمانان ساعتها در رستوران میماند طوری که فکر میکنند آنجا را خریدهاند و درآنجا با پذیرایی و نوشیدنی، و غذاهای خاصی که دوست دارند اوقات خود را سپری میکنند. رستوران از نظر سرویسدهی و پذیرایی از جایگاههای ویژهای در سیستم مهمانداری و پذیرایی برخوردار است. در رستوران یک سری آیتم و عواملی هستند که به مشتریان خدمات میدهند.
هدف از اجرای این طرح احداث رستوران باغ و فضای آلاچیق و... در زمینی به مساحت .....مترمربع میباشد و با توجه به ارایه خدمات برتر و محل مناسب احداث این مجموعه، بخش قابل توجهی از مشتریان را جلب خواهد کرد. نظارت مستمر بر رفتار کارکنان، ارایه خدمات عالی و محترمانه، دریافت انتقادات و پیشنهادات، استفاده از افراد مجرب و آموزشدیده در زمینه برخورد با مشتریان،....
برای تهیۀ طرحهای توجیهی احداث باغ رستوران، تالار پذیرایی و برگزاری مراسمات و... میتوانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.