۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

دانلود طرح توجیهی سال 97 پیرولیز لاستیک(همراه با قیمت خرید دستگاهها و فرایند تولید)

گزارش توجیه فنی، مالی و اقتصادی و ارزیابی طرح استحصال روغن پیرولیز از لاستیک فرسوده آمادۀ دریافت می‌باشد. پروسه‌ها و تکنولوژیهای جدیدی در حال تحقیق و توسعه در جهان است که مشکل سوخت در جهان را با توجه به وابستگی زیاد به سوختهای فسیلی و در حال اتمام بودن آنها حل کند. همچنین دور ریختن زباله‌های جامد اثر منفی بر محیط زیست به صورت آزاد کردن گازهای گلخانه‌ای و گرم شدن جهانی و همچنین آلوده کردن محیط اطراف محل دفن زباله می‌گذارد.
از این مقدمه می‌توان دریافت که مدیریت پسماند و تبدیل آن به مواد قابل استفاده و بی‌خطر برای محیط زیست یکی از زمینه‌های جذاب و چالش برانگیز برای دولتها است. این امر باعث کم شدن اثرات پسماندها بر محیط زیست، استفاده نمودن از دورریزها و به چرخه مصرف برگرداندن آنها، به دست آوردن انرژی از پسماندها، کمتر شدن هزینه دفع زباله‌ها و همچنین به حداقل رسیدن مشکلات یافتن جای مناسب برای دور انداختن پسمانها می‌شود. بنابراین مدیریت پسماند مشکلات اقتصادی و محیط زیستی بسیاری را از دوش دولتها برمی‌دارد.
در حال حاضر پسماندهای پلاستیکی و پلیمری و تایرهای مستعمل بدلیل دوام و پایداری زیاد در محیط زیست آلودگی‌های شدیدی را ایجاد می‌نماید که بعنوان بزرگترین معضل زیست‌محیطی محسوب می‌گردد.
بازیافت لاستیک(تایر) فرایندی است که در آن لاستیک(تایر)‌هایی که کارآیی خود را از دست داده‌اند دوباره مورد استفاده قرار می‌گیرند. لاستیک(تایر) در دستۀ ضایعات بزرگ و مشکل‌زا قرار دارد. این لاستیک(تایر)‌ها معمولاً ساییده شده و یا آسیب دیده هستند به طوری که دیگر قابل استفاده نیستند.
لاستیک(تایر) بسیار بادوام است و به آسانی قابل بازیافت نمی‌باشد. اگر بخواهیم آنها را دفن کنیم نیازمند فضایی بسیار وسیع هستیم. پس بهترین کار بازگرداندن آنها به طبیعت می‌باشد.
با توجه به اهمیت موضوع و آزمودن روشهای متعدد، فرآیند پیرولیز در بسیاری از مراکز تحقیقاتی دنیا در کشورهای پیشرفته مورد توجه واقع گردیده و طرفداران زیادی پیدا کرده است.
لاستیک که یکی از پسماندهایی است که علاوه بر اینکه حجم قابل توجهی از پسماندها را تشکیل می‌دهد دارای خواص منحصر بفرد برای بازیافت و ارزش بالای سوختی است. اگرچه لاستیکهای فرسوده در وهله اول خطری محسوب نمی‌شوند امّا دور ریختن نامناسب آنها در تعداد زیاد می‌تواند صدمات جدی به محیط زیست وارد نماید. دپوی لاستیک باعث رشد پشه و حشرات می‌شود، ریسک بالای آتش‌سوزی دارد که مهار آتش ناشی از لاستیک نیز بسیار سخت است، بخارات مضر منتشر شده از لاستیک هوا، خاک و آبهای زیرزمینی را آلوده می‌کند که از آن جمله می‌توان به اکسید گوگرد، اکسید نیتروژن و مواد فرار ارگانیک اشاره نمود و به علاوه از آنجاییکه 75درصد لاستیک را فضای خالی تشکیل می‌دهد خطر جمع شدن گازهای انفجاری و نیز احتمال مسمومیت فضا وجود دارد.
کدهای آیسیک مرتبط با این طرح عبارت است از:

عنوان محصول اصلی

کد آیسیک محصول

واحد

بازیافت ضایعات و محصولات لاستیکی

3720312317

تن

روغن پیرولیز از لاستیک مستعمل

3720412333

تن

برای تهیه و تنظیم طرح‌های توجیهی بازیافت لاستیک می‌توانید با 09354300400(مهندس‌تـألّـهی) تماس بگیرید.

استحصال روغن پیرولیز از لاستیک فرسوده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی