دانلود طرح توجیهی(سال 97) تولید نان فانتزی،نان صنعتی،نانوایی سنتی
نان یکی از قدیمیترین غذاهایی است که بشر آن را تهیه نموده است و تاریخچه آن به اواخر عصر حجر برمیگردد. آن زمان بود که برای اولین بار دانه غلات را با آب مخلوط کرده و سپس خمیر به دست آمده را میپختند. در دوران یونان باستان، مذهبی استفاده میکردند، که از اهمیت مذهبی هم برخوردار بود، اولین کوره بسته برای پخت نان را به احتمال زیاد یونانیها ساختند.
محصول و روش تولید:
به سه روش(صنعتی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک) می توان انواع نان فانتزی را تولید نمود که این طرح با استفاده از نیروی ماهر و دستگاههای نسبتاً مدرن برای تهیه خمیر و پخت نان از روش نیمه اتوماتیک استفاده میگردد.
ابتدا مواد اولیه را آبکی و سپس مخلوط میکنند. سپس وارد دستگاه رول کن خمیر میشود که بعد عمل پخت انجام میگیرد. بعد از عمل پخت کنترل انجام میگیرد. بعد از آن محصول حاصل بستهبندی و سپس انبار میگردد. محصولات تولیدی این طرح عبارتند از:
- نان روغنی
- نان شیرمال
- نان باگت
- نان همبرگر
برای تهیۀ طرحهای توجیهی صنایع غذایی میتوانید با 09354300400(مهندستـألّـهی) تماس بگیرید.