دانلود طرح توجیهی سالاد الویه(مرغ و کالباس)
نمونه طرح توجیهی کامل جهت اخذ جواز تأسیس احداث یک واحد تولیدی انواع سالاد الویه صنعتی(سالاد الویه مرغ و ژامبون)، آمادۀ دریافت میباشد. تأﻣﻴﻦ ﻧﻴﺎزﻫﺎی ﻏﺬاﻳﻲ ﺟﻮاﻣﻊ ﺑﺸﺮی ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ رﺷﺪ روز اﻓﺰون ﺟﻤﻌﻴﺖ ازﻣﺸﻜﻼﺗﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﻮﻳﮋه ﻛﺸﻮرﻫﺎی درﺣﺎل ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺑﺎ آن ﻣﻮاﺟﻪ ﻫﺴﺘﻨﺪ. اﻣﺮوزه ﺑﻪ دﻟﻴﻞ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺑﺎﻓﺖ زﻧﺪﮔﻲ ﺟﺎﻣﻌﻪ و ﻋﺎدات ﻏﺬاﻳﻲ ﺟﺪﻳﺪ، ﻓﺮﻫﻨگ اﺳﺘﻔﺎده از ﻏﺬاﻫﺎی آﻣﺎده راﻳﺞ ﮔﺮدﻳﺪه اﺳﺖ. بیش از 60درصد ﺳﺒﺪ ﺧﺮﻳﺪ ﻏﺬاﻳﻲ اروﭘﺎﺋﻴﺎن را ﻏﺬاﻫﺎی ﺳﺮد آﻣﺎده ﺗﺸﻜﻴﻞ ﻣﻲ دﻫﺪ. ﻣﺼﺮف ﻏﺬاﻫﺎی ﺳﺮد آﻣﺎده(ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺳﺎﻻد اﻟﻮﻳﻪ، ﺳﺎﻻد ﻣﺮغ، ﺳﺎﻻد ذرت و ﺳﺎﻻد ﻣﺎﻛﺎروﻧﻲ) ﺑﻌﻨﻮان ﻳﻚ اﻟﮕﻮی ﺟﺪﻳﺪ ﻣﺼﺮف در ﻛﺸﻮر ﻣﺎ رو ﺑﻪ ﺗﺰاﻳﺪ اﺳﺖ. ﺗﻐﻴﻴﺮ ﺷﺮاﻳط اﺟﺘﻤﺎﻋﻲ و اﻗﺘﺼﺎدی ﻛﺸﻮر ﻣﺮدم را ﺑﺮای ﻣﺼﺮف ﻏﺬاﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻛﻤﺘﺮﻳﻦ زﻣﺎن را ﺑﺮای آﻣﺎده ﻛﺮدن ﻧﻴﺎز دارد ﺗﺸﻮﻳﻖ ﻣﻲﻛﻨﺪ.
جهان معاصر را به درستی«جهان سرعت» نامیدهاند. سرعتی که انسان از روی حرص به دنیا، پس از رنسانس در زندگی خود وارد کرد. هر روز که دوران تجدد، وارد مراحل پیچیده تر خود شد، بر این سرعت افزوده شد. انسان عصر مدرن که در فضای خسته کننده ماشینی باید شبانهروز کار کند تا نیازهای روز افزون خود به خرید دستگاهها و تجملات جدید را برطرف کند، دیگر حوصله تهیه غذاهای سنتی را هم از دست داده و به مصرف نوع جدیدی از غذاها، معروف به غذاهای آماده یا سریع(Fast Food) روی آورده است. امروزه غذاهای آماده، جزء جدایی ناپذیر شهرهای متجدد شده است. دسترسی آسان، پخش گسترده و قیمتهای پایین، نقش مهمی در گسترش مصرف اینگونه غذاها ایفا میکند. تنوع زیاد این غذاها، به کار بردن ادویههای مختلف و خوش بودر آنها و نیز زیبا وجذاب بودن ظاهر این نوع غذاها، سبب میشود مصرف آنها بیشتر شود. دلیل افزایش استفادۀ این گونه غذاها این است:
۱- استفاده از چربی فراوان
۲- استفاده از ادویهجات خوش طعم کننده
۳ -کمتر بودن زمان آماده شدن غذا نسبت به انواع سنتی
۴- قیمت مناسبتر
۵- طعم متفاوت و گاه لذیذتر نسبت به انواع اغذیه
عمده دانش آموزان مدارس به دلیل طولانی شدن ساعت حضوربچهها در مدارس، از این نوع غذاها استفاده میکنند. بسیاری از کارمندان ادارات نیز از مصرف کنندگان عمده این نوع غذاها هستند. تولید فرآوری های خمیری از ماهی و همچنین فرآوری های نیمه آماده مرغ به عنوان یک صنعت تبدیلی در کشورمان از اهمیت اقتصادی قابل ملاحظهای برخوردار است. سلایق عمده مصرفکنندگان درکشور به نوعیاست که تقاضا برای بخشی از آبزیان موجب فشار بر ذخایر آنها شده درحالی که بخش قابل ملاحظهای از آبزیان که ذخایر بالقوه آنها قابل توجه است از بازار خوبی برخوردار نیستند. بررسی و تعیین فرمول مناسب فرآوردههایی که از گوشت این ماهیان مطابق با سلیقه مصرف کنندگان ایرانی تهیه میشود ظرفیتهای قابل ملاحظهای از آبزیان را به صورت غذاهای آماده مصرف در مناطق عمومی نظیر رستورانها و نیز منازل قابل عرضه میسازد. از طرفی محصولات با ارزش افزوده شیلاتی مانند ماهی سوخاری، فیش برگر، ناگت ماهی، میگوسوخاری و... با توجه به بالا رفتن آگاهیهای تغذیهای جامعه در زمینه ارزش تغذیهای فرآوردههای دریایی میتواند قسمتی از ظرفیت مصرف فرآوردههای دریایی را پر نماید. انتخاب مناسبترین روش تولید میتواند الگوی جدیدی را در رژیم غذایی مردم کشورمان ایجاد نموده ضمن اینکه رشد این صنعت را همانند کشورهای اروپایی و آسیایی(جنوب شرقی) سبب میشود.
لیست ماشین آلات خطوط کامل تولید سالاد الویه و سالاد ماکارونی
1- بالابر سیب زمینی تماما استنلس استیل
2- دستگاه شستشوی سیب زمینی تمام استیل
3- بالابر 4متری تمام استیل
4- پوست کن سایشی اتومات استیل
5- میز بازرسی تمام استیل رولیکی
6- بالابر 4 متری
7- اسلایسر(Deicer)
8- دستگاه نشاسته گیر تماما استنلس استیل
9- دیگ پخت بچ سیب زمینی با سینی و گاری مربوطه با سیستم خنک کن استریل
10- میکسر استیل
11- میز قصابی مرغ
12- دیگ پخت مرغ و نخود فرنگی با سینی و گاری مربوطه با سیستم خنک کن استریل
13- ترموفرمینگ(فرم فیل سیل)
14- تابلوی فرمان
15- جت پرینتر
16- ترولی تمام استیل
17- پمپ انتقال الویه
18- دیگ پخت گردان استیل(جهت پخت ماکارونی)
برای سفارش خرید این طرح توجیهی(تهیه شده توسط "سه هزار طرح") و یا نوشتن سایر طرحهای توجیهی مشابه برای دریافت پروانه بهره برداری و گرفتن موافقت اصولی و مجوز تأسیس واحد صنعتی و یا اخذ وام و تسهیلات از بانکها و مؤسسات، با 09354300400 تماس بگیرید.