۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

دانلود طرح توجیهی روغن هسته انار(روغن کشی از دانه انار)

نمونه طرح توجیهی کامل و زودبازده و سودآور تولید روغن از هسته و تفالۀ انار، آمادۀ دریافت می‌باشد. با عنایت به بومی بودن میوه انار در ایران و خواص دارویی، بهداشتی و... به خصوص در روغن هسته انار، روغن گیری از دانه انار به روش پرس سرد به دلیل مزایایی که در این طرح مطرح شده است بعنوان روش و فرایند تولید روغن دانه انار استفاده شده است. در فصل انتهایی این گزارش امکانسنجی نشان داده شده است که نهایتاً بعد از تحلیل هزینه و فایده ی این صنعت با استفاده از نرم افزار کامفار و با توجه به مطلوب بودن شاخص های مالی و اقتصادی مشخص گردیده است که تولید هسته انار در غالب یک واحد تولیدی به کمک دستگاه پرس سرد دارای توجیه اقتصادی می‌باشد. با توجه به قیمت پایین تفاله انار و فراوانی صنایع تبدیلی انار، تولید روغن هسته انار مقرون به صرفه می‌باشد. همچنین با توجه به مشابه بودن ماشین آلات روغن، روغن کشی از دانه انار در ایران می‌تواند ظرفیت بلااستفاده در واحدهای روغن کشی را به اشتغال کامل نزدیک کند.

معرفی صنعت روغن هسته انار در کشور

سرفصلهای این طرح توجیهی بطور کلی شامل عناوین زیر است:

  • معرفی صنعت روغن هسته انار در کشور
  • معرفی هزینه‌ها و منافع واحد تولید روغن هسته انار و بررسی آن از نظر مالی- اقتصادی
  • شناسایی روش‌های مختلف تولید روغن هسته انار

نهایتاً با بررسی شاخص‌ها به این نتیجه می رسیم که طرح بسیار سود آور بوده و شاخص ها به صورت بسیار مطلوبی برآورد شده اند.
چرا این صنعت به این اندازه سود آور و پربازده است؟

  1. صنعت روغن نباتی به صورت کلی سود ده می باشد.
  2. ماشین آلات روغن هسته انار، مشابه ماشین آلات دیگر دانه های روغنی می‌باشد.
  3. قیمت تفاله در حدود 5% قیمت دیگر دانه های روغنی است.(قیمت دانه های روغنی دیگر بین 5000 ریال الی 1000 ریال به ازای هر کیلو گرم می‌باشد.)
  4. عمده هزینه در صنعت روغن نباتی مربوط به سرمایه در گردش خرید دانه های روغنی می باشد که در این طرح بسیار کمتر از دیگر دانه های می باشد.
  5. بازدهی روغن هسته انار، قابل مقایسه با دیگر دانه های روغنی نمی باشد و این بدلیل کمیاب بودن آن و محدود بودن تولید جهانی انار می‌باشد.
  6. قیمت عرضه این روغن، علت متفاوت بودن کاربرد آن با سایر روغن‌های نباتی، در صورتی که به روش معمولی استخراج شود، قابل مقایسه با قیمت سایر روغن های رایج نمی باشد.

البته باید دقت داشت که به علت پراکنده بودن کارخانه‌هایی که پسماند انار دارند، مکان خاصی برای این کارخانه در نظر گرفته نشده. همچنین باتوجه به تولیدات بالای انار در کشورهای هند و ترکیه و صنعت کنستانتره در این دو کشور، در صورت توجیه واردات تفاله از این کشورها، استان های آذربایجان که نزدیک به ترکیه می‌باشد یا یکی از استان‌های سمت شرق کشور مانند خراسان، و یا منطقه ی ساوه که مقدار قابل ملاحظه ای از انار کشور در این منطقه تولید می‌شود و با توجه به وجود یکی دو کارخانه ی کنستانتره انار در این منطقه، مکان مطلوبی برای احداث کارخانه می‌تواند باشد.

برای سفارش خرید این طرح توجیهی و همچینی نوشتن آن، با 09354300400 تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی