دانلود طرح توجیهی رستوران و سفره خانه سنتی(اسفند ۱۳۹۸) - DOCX و PDF
پذیرایی از میهمان از ویژگیهای منحصر به فرد ایرانیان نزد مردمان سایر اقوام و ملل است و مردم ایران برای احترام به میهمان خود روشهای گوناگون را در سفرهآرایی، چیدمان و پذیرایی تجربه کردهاند. طبع ایرانی نیز با هنر معماری و ترکیب رنگهای مختلف سپس بهرهگیری از نماهای دورههای قدیمی ایران منجر به ایجاد فضاهایی به نام سفرهخانه سنتی شده است.
سفرهخانههای سنتی به آندسته از واحدهای پذیرائی اطلاق میشود که بنای ساختمان آن الگو گرفته از معماری اصیل ایرانی اسلامی بوده و نسبت به ارائه خدمات و سرو اغذیه و اشربۀ سنتی ایرانی مبادرت مینمایند. سفرهخانههای سنتی از مکانهایی است که از قدیمالایام محل اجتماع مردم بوده است و از جایگاه خاصی در بین اقشار مردم برخوردار میباشد که علاوه بر علاقمندی هموطنان به اینگونه اماکن، گردشگران خارجی دیگر کشورها نیز از دیرباز علاقه و الفت زایدالوصفی به این مکانها داشتهاند.
طرح توجیهی سفرهخانه سنتی مذکور با هدف آشنایی با مباحث فنی، هزینهها و درآمدهای ایجاد سفرهخانۀ سنتی میباشد. هدف از اجرای این طرح احداث سفرهخانۀ سنتی، شامل کافیشاپ، نمازخانه، موزه، قلیانسرا، اتاق استراحت و سرویسهای بهداشتی و... در زمینی به مساحت ...مترمربع واقع در... میباشد و با توجه به ارایه خدمات برتر و محل مناسب احداث این مجموعه، بخش قابل توجهی از مشتریان را جلب خواهد کرد. برای تهیۀ این طرح توجیهی میتوانید با 09354300400(مهندستـألّـهی) تماس بگیرید.