۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

دانلود طرح توجیهی خط تولید لبنیات و آبمیوه(سال 95)

چهارشنبه, ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۹:۴۸ ق.ظ

دانلود طرح توجیهی خط تولید لبنیات و آبمیوه(سال 95)

یک نمونه طرح توجیهی جدید و بسیار راه اندازی کارخانه تولید انواع لبنیات و نوشیدنی های بدون گاز شامل انواع محصولات لبنی(انواع شیرهای ساده و طعم‌دار کم‌چرب و پرچرب(شیر میوه)، پنیر UF، ماست خامه ای، انواع دوغ ساده و طعم‌دار، انواع نوشیدنی‌های بدون گاز غیر الکلی از کنسانتره)، آب پرتقال، آب آلبالو، آب انار، آب میوه گیلاس، آب انگور و... داخل بسته بندی بطری PET غیر قابل نفوذ نور و اکسیژن، به روش UHT جهت صدور جواز تاسیس و دریافت وام خرید مواد اولیه و ماشین آلات و... آمادۀ دریافت می‌باشد. محصولات دقیق تولیدی این مجموعه شامل شیر پاستوریزه، شیر استریلیزه، پنیر UF با بسته‌بندی تتراپک، حلب و لیوان، انواع آبمیوه غیر مرکبات، انواع ماست پاستوریزه، انواع دوغ پاستوریزه، پنیر گودا، پنیر چدار، پنیر پیتزا(موزارلا) و... می‌باشد. UHT علامت اختصاری فرایندی به نام "Ultra High Temprature" می‌باشد. شیر به مدت کوتاهی در معرض یک حرارت شدید، معمولا در محدوده حرارتی 140-135 درجه سانتیگراد قرار می‌گیرد. اما برای مدتی بسیار کوتاه، یک ثانیه یا کمتر. فراوری فرادما: UHT جزیی از استرلیزاسیون است که عبارتست از حرارت دادن غذا برای مدت کوتاه. این مدت حدود 2ـ1 ثانیه است در دمای بسیار زیاد 135Co. این دما برای کشته شدن اسپورهای درون شیر لازم است. دمای بالا همچنین زمان فرایند را کاهش می‌دهد و بدین وسیله فساد مواد غذایی کاهش پیدا می‌کند. بیشترین و معمولترین محصول فرایند UHT شیر است، اما این فرایند همچنین برای آبمیوه ها، کرمها، ماست، شراب، سوپ و کباب استفاده می‌شود. فرایند UHT در اروپا موفقیت بسیار زیادی کسب کرده است.
Parmalat از بزرگترین صاحب کارخانه هاست که در سال 1999، billion 6 دلار از فروش سال را بخود اختصاص داد. در بازار آمریکای شمالی مصرف کنندگان در مورد خرید شیر گرم نگرانی داشتند و این مسئله موجبات بی میلی آنها را برای خرید آن فراهم کرده بود در مقابله با این مسئله Parmalat شیر UHT را در ظروفی توسعه داد. بیشتر فراورده‌های شیر در آمریکای شمالی بوسیله فرایند UHT ساخته می‌شوند شیر مانند MC Flurries ، MC Donald.
سیستم UHT یک نمونه بارز از عمر نگهداری بالاست که از 6 تا 9 ماه از زمان بازکردن آن متغیر است. امّا یک بار فساد شیر UHT سریعتر از شیر پاستوریزه بود، زیرا همه ی لاکتوباسیلوس‌های آن با عملیات حرارتی از بین رفته بودند. بیشتر مردم معتقدند که فراورده‌های UHT از نظر کیفیت نامرغوبترند اما این مسئله توسط کارخانه‌ها انکار می‌شود. این روش توانست با روش پاستوریزاسیئن HTST مقابله کند که شیر در دمای 72Co بمدت 15 ثانیه حرارت داده می‌شود. فرایندUHT همه میکروارگانیسم‌هایی را که به هر شکلی باعث فساد محصول می‌شود، از بین می‌برد. در این فرایند از یک سری عملیات حرارتی استفاده می‌شود که تأثیر کشندگی باکتریایی آن بیشتر از فرایند پاستوریزاسیون است، و دارای قدرت میکروب کشی بسیار بالایی است. این فرایند باید با بسته‌بندی تحت شرایط استریل و استفاده از ظروف استریل کامل شود. اگر چه نتیجه سترونی را نمی‌دهد، اما شیر فراوری شده، عمر نگهداری بسیار بالایی دارد. این نتیجه با استفاده از فرایند حرارتی بالا در درجه حرارت حدود 110 درجه سانتیگراد به مدت 30-20 دقیقه قابل دسترسی است و توسط فرایند بعد از بسته‌بندی، بطری کردن و درب بندی حاصل می‌شود، از آنجا که خطر آلودگی در طول عملیات بسته‌بندی از بین می‌رود، بنابراین این مدت زمان نگه داری در دمای بالا تا حدودی به محصول طعم پختگی و رنگ قهوه‌ای می‌دهد. در حالی که شیر استریل به روش قبل کمتر دچار طعم پختگی شده و قهوه‌ای شدن در آن دیده نمی‌شود.

برای سفارش خرید این طرح و یا تهیه و تنظیم سایر طرح‌های توجیهی مشابه در زمینۀ راه اندازی کارخانه تولید مواد لبنی و آبمیوه می‌توانید با شمارۀ 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی