۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

دانلود طرح توجیهی تولید کمپوست از زباله شهری(برای شهرداری)

نمونه طرح توجیهی کامل برای راه اندازی سایت واحد تولید کمپوست از زباله‌های شهری جمع آوری شده توسط شهرداری، برای ارائه به سازمان شهرداری، آمادۀ دریافت می‌باشد. کود کمپوست بقایای تخمیر شده زباله‌های شهری و ضایعات زراعی است و به عنوان کود آلی اثرات مثبت و سودمندی در تغذیه گیاهان دارد. کمپوست شدن فرآیند پیوسته‌ای است که در آن مواد آلی توسط میکرو ارگانیسم‌ها شکسته می‌شوند و به مادۀ پایداری تبدیل می‌گردند که هوموس یا کمپوست نامیده می‌شوند و در ضمن اثرات سوء نیز بر روی رشد گیاه و محیط زیست باقی نمی‌گذارد. یکی از مشکلات شهرهای بزرگ دفع زباله‌های خانگی بوده که بر سلامتی شهروندان نیز تاثیر می‌گذارد. برای دفع زباله روش‌هایی وجود دارد. روش‌های دفع زباله عبارتند از:
1-سوزانیدن 2-دفن زباله 3-بازیافت.
در روش اول زباله‌های سوزانده شده خود مشکلاتی بوجود می‌آورد. در روش دوم معمولاً زباله‌ها در خارج از شهر دفن می‌شوند، اما بهترین و مهم‌ترین روش، بازیافت زباله‌های تولیدی است. موادی که برای انسان در کشاورزی و صنعت مفید هستند بازیافت می‌شوند. یعنی مواد موجود در زباله به عنوان ماده اولیه یا خام استفاده می‌شوند. لذا در این روش، اولین قدم اجرای طرح تفکیک زباله است. بحث تولید کود کمپوست اصولاً دربارۀ استفاده از بقایای آلی موجود در زباله‌های خانگی است. به عبارت دیگر مواد اولیه کود کمپوست بقایای آلی زباله‌ها، بقایای غذا و میوه، برگ و غیره می‌باشد. روشهای دفع و بازیافت پسماندهای جامد شهری بسیار متنوع بوده و تحت تأثیر عوامل متعددی من جمله میزان و منشاء تولید مواد زائد، ترکیبات مواد زائد، شرایط اقلیمی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و تکنولوژیکی هر منطقه تعیین می‌شود.
تولید بیوگاز، بازیافت انرژی با استفاده از زباله سوز، تولید RDF و کمپوست، برخی از روشهای متداول استفاده مجدد از جریان مواد زائد تولیدی می‌باشند.
وجود منابع خدادادی فراوان انرژی در کشور از یک سو و فقر شدید خاک اغلب اراضی کشاورزی و مزارع کشور به لحاظ مواد آلی از سویی دیگر، تولید کمپوست را به عنوان یک راهکار معقول جهت تعدیل مشکلات مربوط به مدیریت مواد زائد جامد شهری و کاهش هر چه بیشتر دفن اینگونه مواد در زمین توجیه می‌کند. آنالیز زباله‌های تولیدی کشور نیز موید این مطلب است که تولید کمپوست بایستی در صدر برنامه‌های مدیریت مواد زائد قرار گیرد.
مسأله اصلی انطباق و سازگاری روش انتخابی جهت تولید کمپوست با شرایط خاص هر منطقه می‌باشد و در واقع تنها زمانی می‌توان به تولید کمپوست قابل استفاده و بی خطر دست یافت که روش انتخابی با مطالعه کلیه عوامل دخیل در این فرآیند به کار گرفته شود، در غیر اینصورت ممکن است راه اندازی یک واحد تولید نامتناسب با زیست بوم تنها منجر به صرف هزینه‌های گزاف مالی و زیست محیطی گشته و ناگزیر محصول تولیدی نیز روانه مراکز دفن گردد.
اساسا روشهای تولید کمپوست را می‌توان به دو روش راکتوری و غیرراکتوری تقسیم بندی نمود. در روشهای غیرراکتوری عمل تخمیر در فضای باز انجام گرفته و از اینرو فرآیند تولید کمپوست به طور کامل قابل کنترل نمی‌باشد. از جمله این روشها که در کشور نیز رواج دارند می‌توان به روشهای ویندرو و توده ثابت با هوادهی اشاره نمود. در روش ویندرو پشته‌هایی به عرض 6/3_4/2 متر و ارتفاع حدود 8/1 متر از پسماندهای آلی موجود در مواد زائد جامد ساخته شده و هوادهی توسط لودر و یا ماشینهای مخصوص برگرداندن مواد انجام می‌گیرد. مشکلات این روش شامل: جاری شدن و نفوذ شیرابه در اوایل فرآیند و سپس خشک شدن توده زباله، تلفات زیاد مواد مغذی از جمله ازت از پشته ها، انتشار بوی زننده، جذابیت برای حشرات و جانوران موذی و تاثیرپذیری از شرایط محیطی می‌باشد.
در روش توده ثابت با هوادهی، پشته‌های زباله برگردانده نشده و هوادهی از طریق لوله‌های سوراخداری که در زیر توده مواد جایگذاری شده و به دمنده ای متصل می‌شوند، صورت می‌گیرد. این روش نیز دارای مشکلات خاص خود از جمله عدم توزیع یکنواخت هوا و در نتیجه ایجاد مناطق بی هوازی در توده و تولید گازهای گلخانه ای، طولانی بودن زمان انجام فرآیند تولید کمپوست، نیاز به زمین زیاد، نرسیدن تمام نقاط پشته بویژه نقاط سطحی به دماهای مورد نیاز جهت غیرفعال سازی پاتوژنها و بذور علفهای هرز و جذابیت برای حشرات و... می‌باشد.
در هرصورت در برخی از مناطق ایران همچون استانهای واقع در سواحل شمالی و جنوبی کشور به دلیل شرایط اقلیمی خاص امکان تولید کمپوست مرغوب با روشهای مذکور وجود ندارد، چرا که از طرفی به دلیل رطوبت بالا و بارندگی در این مناطق و از سوی دیگر تراکم مناطق مسکونی و کمبود و گرانی زمین و همچنین بالا بودن سطح سفره‌های آب زیرزمینی بایستی عملیات تولید کمپوست با حساسیت و دقت بیشتری انجام گیرد. از اینرو برای این نواحی، روش تولید کمپوست به صورت کنترل شده و یکپارچه پیشنهاد می‌گردد.
در روش ویندرو سالنی که یکی از روشهای راکتوری تولید کمپوست به شمار می‌آید از هوادهی تلفیقی برای تسریع فرآیند تولید کمپوست استفاده می‌گردد به گونه ای که علاوه بر استفاده از همزن در سالن تخمیر، هوادهی از کف سالن نیز صورت می‌گیرد. بدین ترتیب میکروارگانیسم‌ها دائماً در معرض اکسیژن بوده و احتمال ایجاد شرایط بی هوازی و تولید متان و بوهای نامطبوع به حداقل می‌رسد. ضمن اینکه عمل یکنواخت کردن مواد و همچنین رسیدن تمام نقاط مواد کمپوست شونده به دماهای تثبیت، تضمین می‌گردد. در این روش شیرابه تولیدی به مواد کمپوست شونده بازگشته و علاوه بر جلوگیری از نشت آلودگیهای ناشی از جاری شدن شیرابه، موجب مرطوب شدن مواد گشته و ارزش کودی کمپوست نیز افزایش می‌یابد.
در این سیستم به دلیل روبسته بودن محوطه تخمیر امکان استفاده از سیستم فیلتراسیون وجود داشته و می‌توان گازهای بدبوی خروجی از سالن تخمیر را تحت تیمار قرار داد.
کاهش مدت زمان تخمیر، اختلاط و یکنواختی بهتر مواد کمپوست شونده در حین فرآیند، جلوگیری از رشد و تکثیر حشرات و جانوران موذی به دلیل کنترل کامل فرآیند، غیرفعال سازی پاتوژنها و بذور علفهای هرز و لارو حشرات، کاهش نیاز به نیروی کارگری، تلفات کمتر ازت در حین فرآیند، عدم تاثیرپذیری از شرایط محیطی، ظاهر قابل قبول و رعایت مسائل زیبایی شناسی شهری و بالاخره تولید محصول سالم تر و با ارزش کودی بالا جهت استفاده در کشاورزی و سایر کاربردها از مزایای این سیستم می‌باشند.

برای سفارش نوشتن طرح‌های توجیهی تولید کمپوست، با 09354300400 تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی