دانلود طرح توجیهی تولید ژلاتین
پنجشنبه, ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۲:۳۴ ق.ظ
ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف مواد پروتئینی دامی نظیر استخوان و بافتهای هم بند دامها، گوشت ماهیان غیر خوراکی، پوست ماهی و سایر صنایع پروتئینی قابل تهیه میباشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و دام بطور مستقیم موارد مصرف خوراکی داشته و از ارزش بالایی برخوردار میباشد. معمولاً ژلاتین را از ضایعات پوست، گوشت، استخوان و یا منابع پروتئینی غیر خوراکی تهیه مینمایند که اغلب بصورت پودر و گرانول تولید میگردد. مهمترین مصارف ژلاتین در صنایع غذایی، دارویی و شیمیایی است.
برای تهیه و تنظیم طرحهای توجیهی مرتبط در این زمینه میتوانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.
۹۵/۰۲/۳۰