دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی جوانه خوراکی
نمونه طرح توجیهی کامل تولید و بسته بندی انواع جوانه حبوبات(خوراکی) غلات، جوانه ماش، گندم، عدس، نخود، لوبیا، باقالی، باقلا و... بهمراه دپو و سرند بذر، بصورت بسته بندی شده، آمادۀ دریافت میباشد. جوانهها مولتی ویتامینهای طبیعی هستند که در طی فرایند جوانه زدن از دانهها تولید میشود. کد آیسیک ISIC جوانه غلات 15311630 میباشد. شرح فرآیند تولید جوانه دانههای مختلف به صورت زیر است:
1-جداسازی: قبل از اقدام به جوانه زدن دانههای شکسته و آسیب دیده از دانه های سالم جدا میگردد این عمل توسط دستگاه سورتینگ انجام میگیرد.
2-خیساندن دانهها: در این مرحله دانههای سالم را در مخزن بزرگ پلاستیکی به مدت2-12 ساعت در آب 20-25درجه سانتیگراد خیسانده میشود زمان خیساندن دانههای بستگی به واریته زمان رسیدگی دانهها، نوع دانه دارد در مخزن خیساندن دانههای،درجه حرارت مخزن خیساندن معمولاً توسط یک دماسنج کنترل میگردد جهت یکنواختی عملیات خیساندن دانهها لازم است گاهی جابجایی دانهها انجام گیرد.
3-جوانه زدن: دانههای خیس خورده را برروی غربال جوانه زدن ریخته می شود و دانه ها را به ضخامت چند ردیف دانه بر روی غربال پهن میگردد و از طریق یک شلنگ که متصل به یک مخزن آب میباشد به صورت قطره قطره آب بر روی دانهها ریخته میشود و درجه حرارت محیط غربال را نیز درحدود 30 درجه سانتیگراد تنظیم مینمایند تادانه های ظرف مدت3-5 روز جوانه بزند سپس جوانههای را بر میگردانیم و صفحه مشبک فلزی انتهای مخزن برداشته میشود.
4-شستشوجوانه ها: پس ازجوانه زدن دانههای جوانه زده شده بوسیله آب شستشو میگردد و به مرحله بعدی هدایت میگردد.
5-جداکردن ریشه ها دانههای جوانه زده شده: دراین مرحله توسط یک ماشین ریشههای جوانه زده دانه از دانه جدا میگردد. این عمل توسط غلطکهای دستگاه جدا کننده انجام میگیرد.
6-بسته بندی سپس جوانههای طبق درخواست خریدار در وزنهای مختلف بسته بندی میگردد و یا درون گانیزه قرار میگیرد.
برای سفارش خرید این طرح و یا نوشتن طرحهای توجیهی در گروه تولید صنایع غذایی و بسته بندی مواد غذایی، با 09354300400 تماس بگیرید.