۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی جوانه خوراکی

نمونه طرح توجیهی کامل تولید و بسته بندی انواع جوانه حبوبات(خوراکی) غلات، جوانه ماش، گندم، عدس، نخود، لوبیا، باقالی، باقلا و... بهمراه دپو و سرند بذر، بصورت بسته بندی شده، آمادۀ دریافت می‌باشد. جوانه‌ها مولتی ویتامین‌های طبیعی هستند که در طی فرایند جوانه زدن از دانه‌ها تولید می‌شود. کد آیسیک ISIC جوانه غلات 15311630 می‌باشد. شرح فرآیند تولید جوانه دانه‌های مختلف به صورت زیر است:
1-جداسازی: قبل از اقدام به جوانه زدن دانه‌های شکسته و آسیب دیده از دانه های سالم جدا می‌گردد این عمل توسط دستگاه سورتینگ انجام می‌گیرد.
2-خیساندن دانه‌ها: در این مرحله دانه‌های سالم را در مخزن بزرگ پلاستیکی به مدت2-12 ساعت در آب 20-25درجه سانتیگراد خیسانده می‌شود زمان خیساندن دانه‌های بستگی به واریته زمان رسیدگی دانه‌ها، نوع دانه دارد در مخزن خیساندن دانه‌های،درجه حرارت مخزن خیساندن معمولاً توسط یک دماسنج کنترل می‌گردد جهت یکنواختی عملیات خیساندن دانه‌ها لازم است گاهی جابجایی دانه‌ها انجام گیرد.
3-جوانه زدن: دانه‌های خیس خورده را برروی غربال جوانه زدن ریخته می شود و دانه ها را به ضخامت چند ردیف دانه بر روی غربال پهن می‌گردد و از طریق یک شلنگ که متصل به یک مخزن آب می‌باشد به صورت قطره قطره آب بر روی دانه‌ها ریخته می‌شود و درجه حرارت محیط غربال را نیز درحدود 30 درجه سانتیگراد تنظیم می‌نمایند تادانه های ظرف مدت3-5 روز جوانه بزند سپس جوانه‌های را بر می‌گردانیم و صفحه مشبک فلزی انتهای مخزن برداشته می‌شود.
4-شستشوجوانه ها: پس ازجوانه زدن دانه‌های جوانه زده شده بوسیله آب شستشو می‌گردد و به مرحله بعدی هدایت می‌گردد.
5-جداکردن ریشه ها دانه‌های جوانه زده شده: دراین مرحله توسط یک ماشین ریشه‌های جوانه زده دانه از دانه جدا می‌گردد. این عمل توسط غلطکهای دستگاه جدا کننده انجام می‌گیرد.
6-بسته بندی سپس جوانه‌های طبق درخواست خریدار در وزن‌های مختلف بسته بندی می‌گردد و یا درون گانیزه قرار می‌گیرد.

فرایند تولید جوانه حبوبات و غلات

برای سفارش خرید این طرح و یا نوشتن طرح‌های توجیهی در گروه تولید صنایع غذایی و بسته بندی مواد غذایی، با 09354300400 تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی