دانلود طرح توجیهی تولید شیره خرما و فرآوری آن
شیره خرما محصولی است که از فرآوری خرما تهیه میشود. شیره عبارت است از مایع غلیظی که در نتیجه حل شدن شیره و شربت آن در آب به دست میآید، این مایع تمام خواص خرما را داراست و کاربریهای فراوانی دارد. این محصول در دو نوع رقیق و غلیظ قابل تهیه است. تهیه شیره خرما از زمانهای بسیار قدیم در مناطق خرماخیز متداول بوده است. شیره خرما یا Syrup مایع غلیظی است که در اثر پرس کردن و حل شدن شیره و شربت آن در آب و عمل دیفیوژن به دست میآید. طبقهبندی محصول به دو عامل غلظت محلول تولیدی و نژاد خرمای مصرفی بستگی دارد. از نظر غلظت، محصول تولیدی"شیره خرما" در دو نوع رقیق و غلیظ تهیه و تولید میگردد. مادۀ اولیه اصلی"شیره"، خرما میباشد. میوۀ خرما دارای تیرهها و نژادهای گوناگونی بوده که این تیرهها از نظر درصد مواد مختلف تشکیل دهنده با یکدیگر متفاوت میباشند که با توجه به مشخصات فنی ذیل تیرههای حلاوی، زاهدی، خضراوی و سایر جهت تولید"شیرۀ خرما" مناسب تر و محصولات حاصله از نظر کیفی قابل قبولتر میباشند.
برای تهیۀ طرحهای توجیهی مرتبط با فراوری خرما میتوانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.