دانلود طرح توجیهی ترانزیت و ترانشیپ مرزی(در استان های مرزی)
برای واردات یا صادرات کالا، بازرگانان باید طبق قوانین کشور مقصد عمل کنند. اما همیشه مشکلات جزئی در سر راه آنها وجود دارد. برخی از بازرگانان برای صرفه جویی در هزینه انتقال کالا به طور مستقیم به یک کشور یا دور زدن تحریمها علیه کشور مقصد، از حمل و نقل استفاده میکنند. بعضی اوقات ورود کالاها به گمرک و ترخیص آن ممنوعیت هایی دارد که در این صورت نیازی به استرداد کالا نیست اما میتواند به مرجع گمرکی دیگری منتقل شود. این مشکلات معمولاً ناشی از تحریمها است. به عنوان مثال، واردات کالا به برخی کشورها ممنوع است، در این صورت کالا میتواند به یک مقام گمرکی دیگر در کشور دیگر منتقل شود و سپس به کشور مقصد صادر شود. به این ترتیب ترانشیشن کالا گفته میشود. این به عنوان عکس نیز امکانپذیر است. واردات بسیاری از کالاها به طور مستقیم به ایران قابل بارگیری یا حمل نیست و در مسیر آن ممنوعیت هایی وجود دارد. در این حالت میتوان از خدمات ترانشیشن استفاده کرد.
البته ترانزیت کالا همیشه به دلیل مشکلات ناشی از واردات و صادرات نیست. در برخی موارد، بازرگانان از روش حمل و نقل برای کاهش هزینههای حمل و نقل مستقیم کالا به کشور مقصد استفاده میکنند.
در اصل، ترانشیپ ترکیبی از چندین ترانزیت است. تعداد ترانزیت به کشور و مشکلات پیش رو بستگی دارد. "ترانشی" نوعی حمل و نقل است که در آن کالا تحت کنترل گمرکی از یک وسیله حمل و نقل ورودی به یک وسیله حمل و نقل خروجی حمل میشود. "
اطلاعات مندرج در اولین اظهارنامه حمل و نقل مربوط به سایر ترانزیتها است و تنها تفاوت در حمل و نقل است. به همین دلیل، اطلاعات مشترک اظهارنامه میتواند از طریق سیستم منتقل شود تا نیازی به اظهارات بیشتر نباشد. برای سفارش تهیۀ این طرح با ما تماس بگیرید.