دانلود طرح توجیهی بازیافت کاغذ باطله و تولید خمیر کاغذ از ضایعات
در این پست، نمونه پروژه و طرحهای توجیهی کسب و کار و کارآفرینی احداث و راه اندازی کارخانۀ بازیافت کاغذ باطله و تولید کاغذ، آمادۀ دریافت میباشند. برای سفارش خرید این طرحها و یا نوشتن سایر طرحهای توجیهی مشابه در این زمینه، با 09354300400 تماس بگیرید.
معرفی طرح و هدف از اجرای طرح:
بر اساس واقعیتهای موجود، صنعت کاغذ و به تبع آن صنایع بالادست و پایین دست آن، به لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی حائز اهمیت ویژهای میباشد. این صنعت برای کشورهایی که دارای منابع سلولزی غنی هستند، دارای اهمیت مضاعفی است و از لحاظ اشتغال و جذب نیروی انسانی از جمله صنایع مهم هر کشور محسوب میگردد. البته اهمیت آن، صرفا به جنبههای اقتصادی آن محدود نبوده بلکه از لحاظ اجتماعی و فرهنگی نیز تولید و مصرف محصولات کاغذی و صنایع وابسته از عوامل مشخص کننده سطح زندگی و فرهنگ در کشورهای جهان به شمار میرود. کاغذ و کاغذ سازی یکی از صنایع مورد نیاز کشور بوده و است، کشور ما قسمت اعظم نیاز خود به کاغذ را از کشور های صاحب صنعت در این زمینه تأمین می کند ، رشد و شکوفایی و خودکفایی کشور در زمینه تولید کاغذ یکی از مواردی است که از اهمیت بالایی در دولت برخوردار است ، همچنین کاغذ یکی از کالاهایی است که در تمامی فصول سال کاربرد زیادی در نهادها و ارگانهای دولتی ، مدارس و دانشگاهها و ... دارد.
تاریخچۀ صنعت کاغذسازی:
در ایران، فعالیت کاغذ سازی، اولین بار با تأسیس کارخانه مقوا سازی و با استفاده از کاغذهای باطله در سال 1313شمسی در کرج شروع شد و حدود 15 سال است که با تأسیس دو کارخانه کاغذ سازی پارس در هفت تپه خوزستان و کارخانه چوب و کاغذ ایران(چوکا) در گیلان، به صورت یک تکنولوژی مدرن و پیشرفته درآمده است.
صنعت ظریف کاغذسازی در حدود 100 سال بعد از میلاد در چین آغاز شد بشر کشف کرد یا صاف کردن سوسپانسیون از خمیر و چسباندن پوست داخلی میزان را بدست آمده بود خمیر را بدست آمده را بر روی میز منفذدار پهن میکردند بصورت نمدی از الیاف به دست آید این الیاف بعد از فشردن و خشک کردن روی آن رسامی یا مینوشتند.
تا اوایل قرن نوزدهم کاغذ همچنان بصورت دستی ساخته میشد گرچه لویی رابرت نخستین ماشین پیوسته کاغذسازی در سال 1799 به ثبت رساند اما این برادران فوردینیر بودند که در سال1804 نخستین ماشین تجاری کاغذ سازی را ساختند.