۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

دانلود رایگان طرح توجیهی پودر آب پنیر و پودر شیر خشک

در زیر، چهار نمونه طرح توجیهی بسیار کامل برای تولید انواع شیرخشک صنعتی و پودر آب پنیر، آمادۀ دریافت می‌باشد. برای خرید این طرح‌ها و یا نوشتن هر یک از طرح‌های توجیهی زیر با مشخصات شخصی خود، با 09354300400 تماس بگیرید.

تاریخچه تولید شیرخشک صنعتی :

    نگهداری و سالم نگهداشتن مواد غذایی بوسیله فرآیند خشک کردن، یکی از قدیمترین روشهای ذخیره مواد غذایی توسط بشر بوده است. بشر اولیه میوه ها، سبزیها، گوشت و ماهیها را در فصولی از سال که اینگونه موائد غذایی فراوان بوده، جمع آوری می نمود و توسط نور خورشید و یا بوسیله گرمای آتش و دود آنها را خشک می‌کرد و در زمانی که تهیه مواد خوراکی با مشکل روبرو بود، از آنها استفاده می نمود.

   عملیات خشک کردن صنعتی مواد غذایی اولین بار در حدود 212 سال پیش یعنی در سال 1795 میلادی توسط دو نفر از اهلی فرانسه برای خشک نمودن سبزیها صورت گرفت. آنها با استفاده از یک منبع حرارتی و در یک محیط کوچک کنترل شده و با استفاده از منبع گرمایی که در حدود 21 درجه سانتی گراد از خود گرما تولید می نمود، مقدار قابل توجه ای از سبزیجات خوراکی را خشک نمودند. از آن سال تا کنون روند صنعتی شدن عملیات خشک کردن مواد غذایی رو به رشد نمود، به گونه ای که در حال حاضر با استفاده از تجهیزات پیشرفته، حجم و کیفیت عملیات خشک نمودن و ذخیره کردن مواد غذایی رشد چشمگیری کرده است.

   خشک کردن شیر از زمانهای دور به خصوص بوسیله ملل شرقی متداول بوده بطوریکه مارکوپولو جهانگرد معروف ونیزی در سفرنامه خود آورده است که سربازان مغول در ماموریتها و لشکرکشیهای طولانی و بلند مدت خود از شیرخشک بعنوان یک منبع و ماده غذایی استفاده شایان و قابل توجهی می کردند.

   خشک کردن صنعتی شیر به صورت تجاری، اولین بار در سال 1855 میلادی توسط یک شرکت انگلیسی به نام Grim Wade صورت پذیرفت. از آن زمان به بعد روند رشد صنعت این حرفه ادامه پیدا نمود ولی می توان گفت توسعه حقیقی صنعت تهیه شیرخشک از ابتدای قرن بیستم به خصوص در ایالات متحده آمریکا آغاز گردید. تولید شیرخشک در کشورهایی که میزان تولید شیرخام در آنها فراوان می­باشد بیشتر بوده، بدین صورت که در فصولی که تولید زیاد می باشد با طی انجام عملیات لازمه شیرخام جمع آوری شده را بصورت شیرخشک درآورده و بصورت بسته بندی شده به دیگر کشورهایی که توانایی تولید فراوان شیرخام و یا شیرخشک را ندارند صادر می­کنند.

د) اهداف خشک نمودن شیر :

اهدافی را که در رابطه با خشک نمودن شیر می توان بیان نمود عبارتند از:

  • افزایش مدت استفاده از شیر(یکی از اهداف عمده این فرآیند می باشد، زیرا که شیر خام تازه دوشیده شده و یا پاستوریزه و همچنین استریلیزه شده را نمی توان به مدت طولانی ذخیره و مورد استفاده قرار داد، ولی با انجام عملیات خشک نمودن شیر این مدت زمان استفاده از شیر چندین برابر خواهد شد).
  • کاهش وزن و حجم شیر(این عمل سبب کاهش هزینه های حمل و نقل، انبارداری، بسته بندی و همچنین باعث کاهش ضایعات می شود).
  • تولید محصولات جدید و متنوع(با استفاده از شیر خشک می توان محصولاتی همانند پودینگ، شیرخشک نوزادان، نسکافه و... تولید نمود) .

ه) موارد استفاده از شیرخشک صنعتی:

- شیر مایع بازسازی شده                    - غذای کودک                      - بستنی

- سوسیس و کالباس                         - شکلات و تافی                    - شیرینی و بیسکویت  

و) درصد ترکیبات شیرخشک:

   درصد ترکیبات شیرخشک حاصل از می توان بصورت جدول زیر نمایش داد. در این جدول ترکیبات دو نوع شیرخشک حاصله از این نوع نمایش داده شده است که تفاوت این دو نوع محصول در ماده اولیُه آنها می­باشد. ماده اولیه محصول اول شیر پس چرخ شده می باشد که عمده چربی آن توسط دستگاه سانتریفوژ گرفته شده است و ماده اولیه محصول دوم شیر خام می­باشد.

ردیف

      ترکیبات شیمیایی

شیرخشک پس چرخ شده (درصد)

شیرخشک کامل (درصد)

1

آب

4.5

3.5

2

چربی

0.7

24.5

3

پروتئین

36.8

27

4

لاکتوز

49

38

5

املاح

9

7

 

۹۴/۰۷/۰۶
مهندس‌تـألّـهی

3000 طرح

ارائه طرح توجیهی کارخانه تولید شیر خشک

بانک طرح توجیهی

بزرگترین مرکز تهیه و تدوین طرح توجیهی

تکنولوژی تولید شیر خشک و پودر آب پنیر + شماتیک تولید

دانلود رایگان طرح توجیهی پودر شیر خشک کامل

دانلود طرح توسعه خط تولید شیر خشک صنعتی اسکیم (SKIM)

دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه تولید پودر آب پنیر و پودر شیر خشک

دریافت نمونه طرح توجیهی پودر خشک اسکیم کم چرب

روش دریافت طرح توجیهی اخذ وام خرید ماشین آلات خط تولید پودر شیرخشک

روش نوشتن طرح توجیهی مراحل تولید پودر شیر خشک و پودر آب پنیر

سه هزار طرح

طرح توجیه فنی و اقتصادی تولید محصولات پودر شیر خشک بدون چربی (اسکیم)

طرح توجیهی بررسی هزینه راه اندازی کارخانه تولید شیر خشک و پودر آب پنیر

طرح توجیهی تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر

طرح توجیهی تولید شیر خشک

طرح توجیهی تولید پودر آب پنیر رنگی

طرح توجیهی شیر خشک

طرح توجیهی فرایند تولید شیر خشک و پودر آب پنیر

طرح تولید شیرخشک و محصولات پودری لبنی

قیمت فروش طرح توجیهی تولید شیرخشک صنعتی و پودر آب پنیر

قیمت فروش طرح توجیهی خرید خط تولید

مرکز ارائه طرح توجیهی

نمودار فرآیند تولید شیرخشک بدون چربی (SKIM)

هزینه ارائه طرح توجیهی و مشاوره برای خطوط شیرخشک صنعتی

گزارش توجیه فنی مالی و اقتصادی طرح تولید پودر آب پنیر معمولی

نظرات  (۲)

۱۷ اسفند ۹۴ ، ۲۳:۵۵ صفرکریم پور
باسلام وارزوی توفیق ازدیدن طرحهای شمادرسایت خیلی خوشحال شدم .بنده می خواستم یه همچون کارخانه ای درشهرستان کلیبراستان آذربایجانشرقی اقدام نمایم به نظرشما چطوره جواب میده یانه اگه جواب میده ازکجا شروع کنم باتشکر
۲۳ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۸:۲۱ طیبه شبانکار
با سلام بنده خواهان طرح توجیهی کارخانه شیر خشک صنعتی می باشم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی