امکانسنجی صنایع غذایی بر پایه بیوتکنولوژی-تولید نشاسته از ذرت
چهارشنبه, ۱۵ فروردين ۱۳۹۷، ۰۱:۰۱ ق.ظ
طرح توجیهی تولید نشاسته از ذرت بر پایه بیوتکنولوژی آمادۀ دریافت میباشد. محصولات این طرح عبارتند از نشاسته، گلوتن، فیبر، خروجی استپینگ و جرم با کاربردهایی جهت تولید دکستروز، دکسترین، گلوکز مایع و سایر انواع سیروپ. برای تهیۀ طرحهای توجیهی صنایع غذایی و بسته بندی مواد غذایی با 09354300400(مهندستـألّـهی) تماس بگیرید.