۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی سود آور و طرح توجیهی آمادۀ بانکی، صنعتی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، کامفار، نوشتن طرح توجیهی و بیزینس پلن استارتاپ کانادا انگلیس استرالیا و طرح کسب و کار ویزای مهاجرت و...

۳۰۰۰ طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
۰۲۱۲۶۷۱۳۹۴۷
۰۹۳۵۴۳۰۰۴۰۰(مهندس‌تـألّـهی)
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

ارائه طرح توجیهی برای تامین مالی و اخذ وام جهت بنگاههای تولیدی کوچک،متوسط،طرحهای نیمه تمام

ثبت‌نام سه نوع وام در راستای تداوم طرح رونق تولید که از سال گذشته آغاز شده بود، کلید خورد. بعد از ابلاغیه سیاست‌گذار پولی کشور برای پرداخت ۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در سال ۹۶، متقاضیان دریافت وام می‌توانند با مراجعه به سایت بهین‌یاب زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست خود را ثبت کنند. نحوه توزیع این وام‌ها برای تامین سرمایه در گردش مورد نیاز برای ۱۰هزار بنگاه‌ اقتصادی، تامین منابع مالی مورد نیاز ۶ هزار طرح‌ نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی حداقل ۶۰درصد و تامین مالی مورد نیاز برای بازسازی و نوسازی ۵هزار واحد اقتصادی خواهد بود.
موتور طرح رونق تولید با آغاز به کار سایت «بهین‌یاب» برای ثبت‌نام‌ متقاضیان دریافت تسهیلات ۳۰هزار میلیارد تومانی روشن شد. برای سال‌جاری متقاضیان می‌توانند برای دریافت سه نوع تسهیلات که دربرگیرنده «تامین سرمایه در گردش موردنیاز برای ۱۰هزار بنگاه‌ اقتصادی، تامین منابع مالی موردنیاز ۶هزار طرح‌ نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی حداقل ۶۰درصد و تامین مالی موردنیاز برای بازسازی و نوسازی ۵هزار واحد اقتصادی» می‌شود، به این سایت مراجعه کنند. براساس اخبار اعلام شده بررسی پرونده متقاضیان سال گذشته تا ۳۰خرداد ماه سال‌جاری در دستور کار سایت بهین‌یاب قرار داشته و با پایان روند بررسی این متقاضیان از روز گذشته، ثبت‌نام جدید در این سایت آغاز شده است.
سیاست‌گذار پولی کشور در راستای «استمرار رونق تولید، حفظ اشتغال فعلی، ‌ایجاد اشتغال جدید و افزایش رشد اقتصادی کشور» راهبرد وام‌دهی سال۹۶ را در دستور قرار داده است. براساس دستورالعمل جدید وام‌دهی در سال‌جاری تسهیلات پیش‌بینی شده مشمول بنگاه‌هایی می‌شود که از سوی کارگروه استانی مشروط به احراز توجیه فنی، ‌مالی و اقتصادی مناسب فعالیت توسعه بانک معرفی شوند. همچنین دریافت تسهیلات براساس دستورالعمل پیش‌بینی‌شده مشمول محصولاتی می‌شود که در بازار فروش قابل‌قبول باشند و منجر به انباشته شدن محصولات در انبار نشوند. از سوی دیگر تسهیلات مذکور مشمول بنگاه‌هایی می‌شود که تولید آنها به دلیل کمبود نقدینگی متوقف شده باشد یا فعالیت آنها به کمتر از ظرفیت اسمی رسیده باشد. درخصوص بنگاه‌هایی که در سال‌های گذشته فعالیت نداشته‌اند و فاقد فروش بوده‌اند نیز اعطای تسهیلات سرمایه در گردش به تشخیص موسسه اعتباری در راستای فعالیت مجدد بنگاه‌ها تخصیص می‌یابد؛ مشروط بر اینکه متقاضیان دارای طرح توجیهی مناسبی باشند و فعالیت مجدد آنها بتواند به فروش و سودآوری منتهی شود.نوسازی خطوط فرسوده برخی از صنایع که به دلیل ماشین‌آلات با کاهش بازدهی مواجه شده بودند را می‌توان یکی از اقداماتی دانست که در طرح رونق تولید سال‌جاری پیش‌بینی شده و آنچه مسلم است با نوسازی خطوط قدیمی شاهد رفع بخش اعظمی از مشکلات صنایع خواهیم بود. در این‌خصوص رضا رحمانی با اشاره به اینکه قدیمی و فرسوده بودن تجهیزات و ماشین‌آلات خطوط تولیدی برخی صنایع که در طرح رونق سال‌جاری مدنظر قرار گرفته و در کنار اقدامات پیش‌بینی شده اهداف دیگری نظیر کاهش مصرف انرژی، تولید محصول کیفی، رعایت مسائل زیست‌محیطی و کاهش قیمت تمام‌شده که جملگی جزو پروژه‌های اقتصاد مقاومتی است، در سال‌جاری اجرایی خواهد شد. به گفته رحمانی برای نوسازی صنوف تولیدی نظیر ریخته‌گری، نجاری و… که نیاز به نوسازی دارند نیز در اقدام جداگانه سیاست‌هایی با همکاری معاونت امور اقتصادی و بازرگانی اجرایی خواهدشد. افزایش ایجاد اشتغال یکی دیگر از اهدافی است که رحمانی به آن اشاره کرده و در این‌خصوص می‌گوید: هدف کلی طرح رونق تولید افزایش ۱۰درصدی اشتغال و محصولات تولیدی در واحدهای صنعتی کوچک و متوسط ثبت‌نام‌کننده در سامانه بهین یاب است و با این شرایط پیش‌بینی ما از طرح رونق تولید ایجاد ۵۰هزار شغل جدید است، همچنین با تکمیل پروژه‌هایی که با پیشرفت بالای ۶۰درصد است نیز انتظار ایجاد ۱۲۰هزار شغل جدید و برای صنوف به‌ویژه صنوف تولید ایجاد ۲۵۰هزار شغل جدید دور از ذهن نیست.
جغرافیای دریافت وام:
در کنار روند پیش‌گرفته برای سال‌جاری و براساس آمار اعلام شده از سوی رحمانی، معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت سال گذشته ۱۶هزار میلیارد تومان برای ۷هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و معدنی درنظر گرفته شده بوده که پرونده متقاضیان دریافت این تسهیلات تا ۳۰خرداد سال‌جاری ادامه داشته است. با توجه به آمار اعلام شده سال گذشته در مجموع بیش از ۱۷هزار میلیارد تومان تسهیلات به ۲۴هزار و ۹۶۴ متقاضی پرداخت شده است.
براساس آمار اعلام شده از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران سال گذشته در مجموع ۵۹ هزار و ۶ فقره ثبت‌نام برای دریافت تسهیلات در سایت بهین‌یاب صورت‌گرفته که از مجموع ثبت‌نام‌کنندگان ۲۴هزار و ۹۶۴ فقره تسهیلات به متقاضیان پرداخت شده است. گزارش وضعیت ثبت‌نام برای تامین مالی طرح‌ها و واحدها بیانگر آن است که استان‌های «اصفهان، مازندران، آذربایجان‌شرقی، گیلان و جنوب کرمان» بیشترین درخواست برای دریافت وام را داشته‌اند. براساس آمار مذکور درخواست ثبت‌شده برای استان اصفهان برابر با چهار هزار و ۶۶۰فقره بوده که از مجموع درخواست‌های ثبت شده دو هزار و ۲۷۲فقره تسهیلات به این استان پرداخت شده است. استان مازندران نیز سال گذشته در مجموع چهار هزار و ۵۴۱فقره درخواست در سایت بهین‌یاب ثبت کرده که از میان درخواست‌های ثبت‌شده هزار و ۶۲۵فقره تسهیلات به این استان اختصاص یافته است. اما آذربایجان‌شرقی سومین استانی است که بیشترین درخواست برای دریافت تسهیلات را سال گذشته ثبت‌کرده که در مجموع با پرداخت هزار و ۲۷۸فقره تسهیلات به متقاضیان این استان موافقت شده است. اما درخواست‌های ثبت‌شده برای استان گیلان نیز برابر با سه‌هزار و ۲۷۴فقره بوده که از این میان هزار و ۲۰۵فقره تسهیلات پرداخت شده است. درخواست‌های ثبت‌شده برای جنوب کرمان نیز سال گذشته برابر با سه هزار و ۳۸فقره بوده که پرداخت ۲۷۳فقره تسهیلات را به همراه داشته است.

شرایط متقاضیان تامین مالی بنگاههای تولیدی کوچک،متوسط و طرحهای نیمه تمام باپیشرفت بالای %60:

1- واحدهای تولیدی کوچک و متوسط و طرح‌های نیمه تمام تولیدی با پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد هستند که دارای مجوز معتبر از وزارت صنعت، معدن و تجارت‌می باشند
2- اولویت با بنگاه‌هایی است که عمدتاً دارای مشکلات نقدینگی بوده و از لحاظ ظرفیت تولید، دانش فنی، توان مدیریت و بازار، مشکلی که مانع راه اندازی یا افزایش تولید باشد، نداشته و با دریافت این تسهیلات قادر به راه اندازی طرح تا پایان سال 1396 و تکمیل یا افزایش ظرفیت واحد و ایجاد اشتغال جدید باشند.
ب) شرایط تسهیلات:
1- نرخ سود تسهیلات، براساس مصوبه شورای پول و اعتبار و برای سرمایه در گردش نرخ عقود مبادله‌ای و برای طرح‌های نیمه تمام نرخ عقود مشارکتی خواهد بود.
2- مدت زمان باز پرداخت تسهیلات، برای سرمایه در گردش یک سال(قابل تمدید) و برای سرمایه ثابت طرح‌های نیمه تمام، بنا به تشخیص کارگروه، تا مدت پنج سال تعیین می‌گردد.

شرایط متقاضیان تامین مالی بنگاههای تولیدی در راستای اقتصاد مقاومتی - بازسازی و نوسازی:

1- واحدهای تولیدی که دارای مجوز معتبر از وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌باشند.
2- واحدهای تولیدی با ویژگی‌های صنایع با ارزش افزوده بیشتر، صادراتی بودن محصول فعالیت تولیدی به استثنای صادرکنندگان مواد اولیه و خام، پیشران بودن و جایگاه در زنجیره ارزش و برخورداری از توان اشتغال‌زایی در اولویت انتخاب خواهند بود.
ب) شرایط تسهیلات:
1- نرخ سود مورد عمل در این تسهیلات، براساس نرخ عقود مشارکتی مصوبه شورای پول و اعتبار خواهد بود.
2- مدت زمان باز پرداخت این تسهیلات، حداکثر چهارسال، شامل دوره تنفس و حداکثر یکسال برای دوره اجرا تعیین‌می شود و جمع دوره اجرا و بازپرداخت از پنج سال تجاوز نخواهد کرد.

متقاضیان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر به سایت www.behinyab.ir مراجعه کنند.

۹۶/۰۵/۲۹
مهندس‌تـألّـهی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی